Георги Харизанов: На Бойко му викам Биг Брадъре, членувам в ГЕРБ от 12 г. („полигологът” ходил във вила „Секвоя”, не знаел коя е Мата Хари)

0 1 694

Георги Харизанов призна, че посещава премиерската вила „Секвоя”, за да политиканства с Бойко Борисов, когото нарича „Биг Брадъре”, разкри Narod.bg. Въпреки близостта си до лидера на хунтата обаче представящ се за политолог Харизанов не знаел коя е мистериозната Мата Хари, която Баце нарочи, че е внесла милиони евро в пачки по 500 и кюлчета злато.

Имам възможност да общувам с премиера Бойко Борисов, не съм си водил статистика колко често, но общувам с много хора и за мое щастие Борисов е един от тях. Ходил съм в комплекса, в който е вила „Секвоя“, когато съм с по-дебели дрехи ме проверяват за оръжия, а когато съм по-леко облечен просто си оставям телефона когато вляза във вилата.

Вилата, която премиерът обитава е част от комплекс и преди години имаше ситуация, в която един партиен лидер беше отишъл на среща при президента, а без да иска влезе при премиера, коментира в ефира на Би Ти Ви познатият като Жоро Тръбата премиерски приятел

„Не мога да съм стандарт за проверка, има десетки вицове за дамските чанти, не съм бил свидетел на ситуация как процедира охраната към жени. Обсъждал съм с премиера снимките от спалнята му – компромат. Аз нямам нужда, както и хората, които познават Борисов от години няма нужда да ги обсъждат, защото знаят какъв стандарт на живот води той. По никакъв начин не мога да го свържа с тези пари“, допълни Харизанов.

Реклама

„Борисов не е споделял с мен коя е Мата Хари, пряко не съм му поставял този въпрос и в крайна сметка е минало доста време и усещам къде е границата на комуникация при неформален разговор. Прокуратурата каза още лятото, че тръгва проверка, както и че 180 души имат оторизиран достъп“, каза още той.

„Познавам Делян Пеевски лично, виждали сме се в офис, неформална обстановка. Говорил съм пред негови медии, но не съм работил с него и с негови медии. След познанството ми с Пеевски започнах да тичам три пъти по-бързо и ми пораснаха криле“, коментира Харизанов.

„Отдавна с Бойко Борисов не сме играли тенис. Към него се обръщам с „Господин премиер“ и „Биг Брадъре“ заради съвпадението на първите букви. Предлагали са ми пост в партията, но не и за депутат. Всеки, който ме познава, знае, че не искам да ставам народен представител. Нямам амбиция за публичен пост в ГЕРБ. В партията не изпълнявам никакви формални функции и не съм човек, който обича да му дават задачи. Редови член съм на кварталната организация, в която съм от 12 години“, отбеляза той.

„Братята Бобокови да дадат доказателства, ако бизнесът им е бил заплашен. Нека да ги покажат навреме, за да не пострада бизнеса им повече, ако е вярно въобще“, каза още бившият шеф на „Напоителни системи“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.