Властта ни се подиграва! Боко: Отварям държавата на 21 декември. Ботокса: Скептичен съм към мечтите на Борисов (ВИДЕО)

0 2 647

Властта вече неприкрито се подиграва с народа! По-рано днес тарторът на ГЕРБ и понастоящем премиер Бойко Борисов се изцепи, че държавата се отваря на 21 декември, припомня Narod.bg.

Часове по-късно министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов – Ботокса влезе на контра с уточнението, че е рано за такива мечти.

Професорът не скри, че е скептичен за отваряне на държавата на 21 декември, каквото намерение оповести по-рано днес премиерът.

До четвъртък директорите на шестте РЗИ-та, отговарящи за организацията по ваксинирането срещу COVID-19, трябва да изготвят списъците на желаещите да се ваксинират медици, каза министър Ангелов след среща с директорите на здравните инспекции.

Реклама

Много е рано да говорим за отваряне на всичко на 21 декември при условие, че седмицата, която е важна да анализираме, е от 14 декември нататък, заяви министърът, с което директно опонира на Баце, който се опита да успокои България, че блокажът няма да продължи неприятно дълго време.

Относно ступването на хора в магазините за хранителни стоки и детски играчки проф. Ангелов заяви, че е разпоредил проверки навсякъде. Съставени са необходимите актове и предписания – ако не се спазват, следва затваряне на съответните обекти.

До четвъртък директорите на шестте РЗИ-та, отговарящи за организацията по ваксинирането срещу COVID-19, трябва да изготвят списъците на желаещите да се ваксинират медици, съобщи още той.

Повече от два месеца екип от здравното министерство работи заедно с вицепремиерът Томислав Дончев за изработване на цялата логистика на провеждане на изброите. Те ще се проведат на указаната от президента дата – 28 март 2021-а.

https://fb.watch/2dY-ix0W1b/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.