РАЗДЯЛА: Красен Кралев остави Виктория Петрова заради адвокатка (СНИМКИ)

11 127 827

Спортният министър Красен Кралев заряза говорителката на Би Ти Ви Виктория Петрова заради нова любов, научи Narod.bg. От няколко месеца пухкавият управленец поддържа отношения с красивата адвокатка Елена Тодоровска.

Тъмнокосата дама също работи в спортната сфера, тя е сред основателите на детската футболна академия „Комета“ и е председател на Асоциацията на българските фенклубове на чуждестранните отбори, съобщи и „Уикенд”.

Според хора от обкръжението на Красен Кралев, именно близостта му с Елена Тодоровска е станала причина за неговата раздяла с Виктория Петрова. Спортният министър изкара 5-годишна връзка с новинарката от Би Ти Ви, преди двамата да преустановят отношенията си в началото на годината. Красен Кралев още не е коментирал официално раздялата си с Виктория Петрова, нито новата си сърдечна тръпка. Негови познати обаче бяха категорични, че министъра обитава сам жилището си в София, макар да прекарва голяма част от времето си в компанията на Елена Тодоровска.

Според запознати, искрата между Красен Кралев и адвокатката по спортно право припламнала още през зимата на 2019 г. по време на тенис турнира „София Оупън“. Тогава Елена Тодоровска бе ангажирана с логистиката и администрирането на тенис надпреварата. Чевръстата брюнетка успяла да впечатли с организационните си умения Красен Кралев, който присъстваше на всички тенис двубои заедно с тогавашната си любима Виктория Петрова, обясни „Уикенд“.

Реклама

Впоследствие Кралев е имал още няколко работни срещи с чернокосата Елена, свързани с различни спортни мероприятия с благотворителна насоченост. Родената в Благоевград адвокатка ежегодно организира футболни турнири за деца, приходите от които отиват за подпомагане на деца с аутизъм, деца с онкохематологични заболявания и болни от хемофирия. Партньори в тези благотворителни начинания са Министерството на спорта, Столична община и БФС.

Посветени в дискретната връзка между Красен Кралев и Елена Тодоровска разкриват, че двамата са заедно от тази пролет, но на този етап не искат да официализират отношенията си. Спортният министър очевидно си е взел бележка от предишната си връзка с Виктория Петрова. Докато двамата бяха заедно, те често бяха обект на нездрав интерес от страна на светските хоникьори.

Иначе адвокат Елена Тодоровска, за която в последно време се чуват упреци, че се ползва с огромна финансова подкрепа от Спортното министерство, е добре познато име в спортните среди въпреки крехката си възраст. Тъмнокосата юристка нашумя през 2014 г., когато успя да спечели дело в полза на ЦСКА в размер на 4,5 милиона лева.

Съдебния процес се точеше от далечната 2009 г., след като бургаския футболен клуб „Черноморец“ предяви претенции към „армейците“ за финансово обезщетение по трансфера на бразилския плеймейкър Мишел Платини.

След като Тодоровска пое делото, тя успя да докаже, че „Черноморец“ няма право на неустойки. Любопитен детайл от семейната биография на адвокатката е, че тя е внучка на прочутия диригент, оркестрант и музикален преподавател Георги Щерев, починал през 2017 г. на почтената възраст от 93 г.

11 Коментара
 1. Тиквомраз казва

  Ма, много е сеГси Кралев! Не могат да му устоят жените!

 2. Ole maiko казва

  Шушона за нищо не става освен за мезе на акулите!!

 3. Ole maiko казва

  Той мазния толкова и ги плющи! Никакъв чеп не става от тоя смешник!!

 4. Лилия Антонова казва

  На кутрето на В П. не може да се мери,нито на красотата и,нито на интелекта или образованието и,като ли на рейтинга и.Голяма услуга .и направи това евтино момиче.Пътят и наново е отворен.Кураж, Вики ,осъзна се най сетне!

 5. Цеца казва

  Тия жени фред ли са. Този безформен грозник с какво ги е привлякъл. Че и тъп. Това не е нормално.

 6. Елена казва

  Той и без това не и беше на нивото на Виктория!

 7. Илия казва

  ИМА МНОГО ПАРИ!

 8. Митко казва

  Плющи ги с дебелия портфейл! Какво повече и трябва на една жена?

 9. Любен казва

  Затова пък мъжете са попаднали на подходящата жена.

 10. иванчо казва

  едната – лисица, другата – хиена, и двете се оплакват от неподходящи мъже …. като му дойде времето
  но каката определено изглежда на лелка от години …
  ‘лайфът’ е прощава и все предъвкан те оставя …

 11. Васил казва

  Викито е голяма симпатяга, но е притеснявам за нея ?- ако си спомнят зрителите тя тръгна в новините със Юксел много точна и особено сериозна на работното си място!- това не го забелязвам и ми направи много неприятно впечатление от една година вече се вижда коренна промяна в държанието си към колегата си Юксел и с погледите си към него , така че котката си има опашка?- що не пък и нашето момче е щастливо разведен!- жалко за Вики?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.