Лекар разкри: Бойко е натъпкан с кортикостероиди, издаде го подпухналото „лице на луна”

1 6 423

Бойко Борисов е буквално натъпкан с кортикостероиди за проблемите му с ендокринната система и обмяната на вещества, дочу Narod.bg.

Глюкокортикостероидите, наричани още само кортикостероиди, са голяма лекарствена група, повлияваща ендокринната система и метаболизма. Очевидно министър-председателят има тежък здравословен проблем, който неговите лекари се стараят да заглушат с лекарства, но нещата излизат извън контрол.

Разликата отпреди няколко месеца е очевадна

„Премиерът беше много зле. Вероятно са му предозирани кортикостероидите, защото има т.нар. „лице на луна“. Има подпухнал вид“, потвърди пред bTV бившият евродепутат д-р Антония Първанова по повод визията на Баце от последните седмици.

Първанова взе отношение и по темата за ваксините. По думите й е много важно те да бъдат безопасни, както и да има ясен механизъм, по който се преценява на кого каква се поставя.

Реклама

„Много съществен въпрос е какви ще са страничните ефекти от ваксините и кой ще определя, дали си напълно здрав? Ние не сме видели досиетата на тези медикаменти. Притеснява ме заявката на производителя да бъде освободен от отговорност от Европейската комисия.

Това ще е изключение в европейското законодателство, защото крие рискове от липса на отговорност”, обясни Първанова.

„Имам 83 души, на които съм помогнала да се справят с коронавируса. Самолечението е много опасно. Сега ни предстои да видим последиците от прекаленото приемане на антибиотици”, допълни бившият евродепутат.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

1 Коментар
  1. кур-ти казва

    От кортикостероиди не се подпухва. Напротив. Отслабва се. Подпухването на тоя се дължи на ядене и пиене.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.