ГОРЧИВО: Унгарският гей депутат опасно близък до Андрей Ковачев от ГЕРБ

3 7 073

Гор-чи-во! Унгарският гей и вече бивш евродепутат Йозеф Шайер, който миналия петък бе арестуван по време на дива оргия с 25 мъже в центъра на Брюксел, се оказа един от най-близките съратници на евродепутата от ГЕРБ Андрей Ковачев, научи Narod.bg.

Унгарецът Йозеф Шайер хвърли оставка след резила

Двамата често са засичани да общуват в Брюксел и дори от време на време са обядвали заедно в ресторант до европарламента, разкриха хора, които са свидетели на дружбата им. Ковачев призна, че познава колегата си, но отрече двамата да са близки. Познавали се, тъй като години наред работели рамо до рамо, съобщи „Уикенд”.

Арестът на унгареца в столицата на Европа, разкри твърде интересни щрихи за сексуалния живот на иначе изживяващия се като твърд консерватор Йозеф Шайер. Миналият петък вечерта полицията е разтурила гей секс оргия в „затворен” клуб в Брюксел.

Реклама

Униформените спипали на калъп 25 мъже, въпреки противоепидемичните мерки, които забраняват събиране на големи групи хора. Един от арестуваните на секс партито се оказа видния унгарски депутат от партията на Виктор Орбан, изживяващ се като ултраконсерватор и заклет хомофоб. Шайер е автор на конституционни поправки, които определят брака в Унгария като съюз между мъж и жена. Видният политик е в Европарламента от момента на присъединяване на Унгария към ЕС – 2004 г.

Участниците в разкрепостеното мъжко парти са били задължени да спазват твърде либерални порядки. „Груповият секс е задължителен, а презервативите са забранени”, разкрива организаторът на гей оргията Дейвид Манжели, 29-годишен докторант. Гей оргията се е състояла в клуб „Rue des Pierres” в историческия център на белгийската столица миналия петък вечер. „Разговаряме, пием, точно като в кръчма. Единствената разлика е, че междувременно правим секс помежду си”, казва той пред местен вестник. Участниците в оргията са били глобени с по 250 евро за нарушаване на комендантския час в Брюксел и нарушаване на ограниченията за социални контакти, обясни „Уикенд”.

Заради претенциите на Шайер за имунитет от Европарламента се е наложила намесата на белгийското външно министерство. Унгарският депутат подаде оставка в неделя, без да посочи причина, но призна, че е участвал в „домашно парти”. Междувременно унгарският премиер и лидер на ФИДЕС Виктор Орбан заяви, че Шайер няма никакво оправдание за действията си и че те са били в разрез с ценностите на партията, която се представя като защитник на традиционните християнски ценности и семейство.

Шайер е един от основателите на ФИДЕС и е съюзник на Орбан от над 30 години. На секс партито в Брюксел са присъствали и двама неназовани дипломати, най-вероятно евродепутати. Към момента няма данни за българско участие, въпреки появилите се намеци и пиперливи шеги в социалните мрежи, уличаващи като възможни участници в оргията Ангел Джамбазки, Андрей Ковачев, Кристиян Вигенин и Радан Кънев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.