Версия в Narod.bg: Бойко изритва Лъчо Мозъка и ПКП Цвета Караянчева

0 5 629

Новината на деня е чистката, която Бойко Борисов планира в шайката ГЕРБ! Сред знаковите лица на задкулисието, които ще се раздели примерът от СИК, е неговият личен лекар, прословутият Лъчезар Иванов – Лъчо Мозъка, разкри Narod.bg.

Добре информиран източник от централата на управляващите престъпници призна пред наш репортер, че Лъчо Мозъка изхвърча и няма да бъде включен в листите на ГЕРБ за следващите избори, защото не отчитал коректно „бонусите”, които получавал от фармацевтичната мафия. Не е тайна, че именно депутатът с пословичната липса на сиво вещество, което е дало и повод за прякора Мозъка, е връзката между вносителите на лекарства и политиката на държавата в този сектор, превърнал се в по-доходоносен от трафика на наркотици.

Благодарността на фармацевтите пък била поемана именно от Лъчезар Иванов, но той често „забравял” да отчита нагоре по веригата, което било достатъчен повод за неговия политически край.

Най-знаковото име от предстоящата чистка обаче е това на настоящият председател на Народното събрание Цвета Караянчева.

Реклама

Радикалните промени в хунтата се налагали и заради непоносимостта на хората към някои от популярните лица в партията. Част от набелязаните присъстват в последните няколко парламента и събират повече негативи, отколкото позитиви. Сред тях били и хора, считани за едни от най-приближените до премиера, потвърди в новия си брой и седмичникът „Галерия”.

С единия крак извън парламента бил и бившият шеф на митницата в Кюстендил Кирил Калфин, който е депутат четвърти мандат. Той е сочен за един от виновниците за срива на ГЕРБ в Югозапада.

Сред очакваните жертви на рестарта се спряга името и на Димитър Лазаров, настоящ шеф на Комисията за контрол над службите за сигурност и също депутат четвърти мандат.

Под въпрос за следващия парламент е ѝ Радослава Чеканска, минаваща за близка до Цветанов.

Според близки до Борисов анализатори, тя акумулира твърде много негативни настроенията и присъствието ѝ занапред в челните редици на ГЕРБ по-скоро ще нанесе допълнителни негативи на партията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.