Топ журналист скандално: Премиерът ползвал услугите на компаньонки

2 10 781

Бившият главен редактор на покойния вече „Жълт Труд” Зоя Деянова скандализира фейсбук с пост, в който казва, че Бойко Борисов 11 години е ползвал услугите на компаньонки, видя Narod.bg.

Постът е по повод интервюто на премиера от СИК пред „Франкфуртер алгемайне цайтунг”, в което Бойко казва, че повече нямало да погледне жена заради изтеклите снимки от спалнята му, на които се виждат пачки евро по 500, кюлчета злато и пистолет. Според Борисов това било номер, извъртян по правилата на КГБ и дама, на която имал доверие, с което потвърди, че фотосите са достоверни.

Ето публикацията на Зоя Деянова:

Повече жени нямало да погледне.

За 11 години във властта няма публична/официална партньорка. С банкерката смотаха отношенията, вероятно по бизнес причини, отрича да е осеменил барселонската девойка, никой никога не го е виждам да отиде някъде на светско събитие с дама до себе си – дори само за парлама, дет се вика.

Значи нашият премиер, заемайки най-високата и отговорна длъжност е ползвал услугите на компаньонки, по-известни в разговорния език като проститутки.

Реклама

Това е скандално.

Сега може да е вече импотентен, но преди 11 години по биологични причини е бил все още млад мъж с естествени и неукорими сексуални потребности. Човещинка и природа.

Нас ни управлява човек, който по всички правила е уязвим с нездравите си връзки. Колко ли държавни решения са вземани под влияние на платени жрици за сфирки и онождане? Или както вика Вуте, тоя може да запали селото за една шутка.

Другото е да е сдал топките, което даже е по-лошо.

Нефелните мъже са много зли.

Кой ни управлява 11 години – разпасан корвар, или скапан чикиджия?

2 Коментара
  1. Бeнoвcкa казва

    И 90% от тия компаньонки се имат за „джурналистки“!

  2. Чеха казва

    Ааа, то меракът е по-лош и от дрисъка, казал Нане на Вуте. А Бахур Бахар толкова PR-ки, дръжки на микрофони и пищни герберки има за кандидатки, че чак да му завиди чиляк!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.