Не е шега! Вижте плана за ваксинацията в България срещу Covid: Всичко е ОК, имаме един хладилник в „Пирогов”! (Балтов ще се боцка, въпросът е срещу корупция или коронавирус?)

0 1 899

Не е шега! Управляващата шайка престъпници наистина имат план за ваксинация срещу коронавируса – властта е осигурила 1 (един) хладилник за чаканите на 15 януари ваксини в „Пирогов”, управляван от близкия до Баце проф. Асен Балтов, установи Narod.bg.

Пред БНТ професорът дори обеща, че също ще се боцне, въпросът е дали срещу гигантската корупция, която владее спешния институт, или срещу Covid-19?

Тази заран кумът на Лъчо Мозъка от ГЕРБ бе изпратен пред тв камерите да успокои народа, че въпреки че сме №1 по смъртност в СВЕТА, ни чака светло бъдеще.

След 15 януари няколко ваксини COVID-19 трябва да са в България, обеща директорът на „Пирогов”. В началото на декември ще бъде готова и ваксиционна програмата, за да може да започне разпределението на дозите.

„Вече тече подготовка. Има къде да съхраним ваксините. И в „Пирогов” има хладилник на -70 градуса”, разсмя зрителите на БНТ проф. Балтов.

Шефът на „Пирогов” подчерта, че за момента ваксината ще безплатна и доброволна, но след време е възможно да се включи в имунизационен паспорт за цялата Европа.

Реклама

Така, който няма ваксина, няма да може да влиза в други европейски страни.

Според Балтов масово тестване няма да свърши работа, тъй като около 15% са преоболедували и все още няма масова среща с вируса. „Ваксинацията ще подобри начина на живот”, каза още шефът на „Пирогов” и допълни, че той също ще се ваксинира.

От днес влизат по-строгите мерки у нас, като Балтов и Щабът очакват до 14 дни новите случаи да намалеят наполовина, а до 21 дни – да намалеят и смъртните случаи.

Той обясни, че мерките са въведени до 21-и декември, за да можем да празнуваме празниците.

„На фона на другите държави нашите мерки не са толкова строги и няма да засегнат толкова много бизнеса. Здравето е номер едно, защо трябва да пропиляваме живота си заради някакви събирания, които могат да бъдат отложени във времето. Хубавите неща предстоят”, философски заключи професорът, под чието управление в „Пирогов” Narod.bg осветли грандиозна далавера с доставката на храна за пациентите.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.