Сигнал до Narod.bg: Личният астролог на Бойко върти луд бизнес със заменки с държавата (РАЗСЛЕДВАНЕ)

2 6 684

Нов сигнал до Narod.bg извади на показ нов „герой” от редиците на хунтата –личния астролог на Бойко Борисов Светослав Спасов.

Взаимовръзките и бизнес начинанията на бившия царски депутат ясно показват, че ако искаш да станеш милионер за кратко време, рецептата е следната – трябва да си близък до премиера от СИК и да си готов на нечестни сделки с държавата.

Източникът на Narod.bg напомни, че Светослав Спасов е близък съветник на Бойко Борисов, когото Баце изпрати като дипломат във Виена, и негов личен астролог. Дотук едното условиеза близост, е изпълнено.

Съпругата на бившия жълт депутат – Десислава Спасова, наскоро стана известна с това, че е последният купувач на луксозния магазин в Барселона на бившето гадже на Бойко и майка на детето му – манекенка Борислава Йовчева „Мис Бикини“, покрай която гръмна по света скандалът „Барселонагейт”.

Очевидно и второто изискване за бързо забогатяване – да си готов да пристъпиш закона, е изпълнено – през 2010 г. областният управител на Шумен Димитър Александров сезира прокуратурата за заменки със земеделски земи, извършени през 2005-2010 г. Сред разследваните е името на астролога на Баце – ексдепутата Светослав Спасов, напомни информаторът на Narod.bg.

През 2005 година държавата купила от Спасов 23,4 декара нива в землището на село Красен Дол, община Никола Козлево, по 625 лева/дка и му е продала 17 декара до шуменския квартал “Макак”.

По информация на областния управител придобитата от бившия царски депутат земя (съвсем неслучайно), е до главния път София – Варна и точно до строящата се магистрала „Хемус”. При размяната на принципа „кон за кокошка” държавата дори доплатила 1352 лева.

Реклама

В последните три години се наблюдава шеметно израстване в държавната административна йерархия и на Цветан Спасов, брат на Бойковия гадател, предупреди читателят на Narod.bg.

Иначе към днешна дата астрологът на Мутрата Светослав Спасов е председател на ДВИЖЕНИЕ ЗА ОБНОВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ РЕГИОНИ И ОБЩИНИ (ДОБРО), ЕИК 175536358. Като млад политик той ръководи и Либералната младежка асамблея.

Интересни са и други съдружия на Светослав Спасов: До 2013 г. е съдружник в „БЪЛГАРСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ СЪЮЗ“ , Булстат 000690918; До 2008 г. е член и съосновател на ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ „НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ СИМЕОН ВТОРИ“ Политическа организация, Булстат 130953308; до 2007 г. е съдружник в СДРУЖЕНИЕ „БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО БЕЙЗБОЛ“ Сдружение, Булстат 121892991;

От 2002 г. съдружник с Андрей Пантев и Четин Казак в СДРУЖЕНИЕ „СЪЮЗ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФЕДЕРАЛИСТИ-БЪЛГАРИЯ“ , Булстат 131008868;

От юни 2019 г. е съдружник в Юнайтед Партнърс Пъблик Афеърс ООД, ЕИК 205713479, заедно с Мария Гергова-Бенгтссон – председател за 2018-2020 на Българска асоциация на PR агенциите (БАПРА), която пък до 2016 г. е съдружничка с Деница Сачева в СДРУЖЕНИЕ „БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПР АГЕНЦИИТЕ“, Булстат 130569357.

Мария Гергова и съпругът й Стефан Бенгтсон са кумове на семейство Спасови. За подобни близки отношения между семейството на Красимир Вълчев – министър на образованието и семейството на Светослав Спасов, твърди самия Цветан Спасов.

За интелектуалната мощ на Светослав говори най-запомнящото му се изказване от времето на депутатстването –

под сградата на Народното събрание има гробища и езера с негативна енергия, които пречели на законодателния процес. В медиите досега бе известен предимно с познанията си по езотерика – хиромантия, астрология и фън шуй, с които е „заслужил” да стане личен астролог на сикаджията Бойко Борисов.

Очаквайте продължение само в Narod.bg, от което ще научите каква е ролята на настоящия министър на труда и социалната политика Деница Сачева в схемите на хунтата ГЕРБ и как от противник на Бойко Борисов, когото пред медиите наричаше „мутра” и „рекетьор“, се превърна в негов лакей.

2 Коментара
  1. […] сигнал до Narod.bg извади на показ нов „герой” от редиците на хунтата […]

  2. […] Сигнал до Narod.bg: Личният астролог на Бойко върти луд биз…Астрологът на Бойко свързан с Деница Сачева в перверзна схема за десетки милиони от европроекти (ПРОДЪЛЖЕНИЕ + СКАНДАЛНИ ФАКТИ) Бойко БорисовЗаконнародНдсвоставкапоправкапорнографияприсъда 0 0 Споделете Facebook admin Подобни публикации Още от автора Днес […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.