Първо в Narod.bg: Шаш и паника в болниците – лекуват Covid с безумни методи: тъпчат пациент с 13 вида лекарства, които се самоизключват

1 6 122

Шаш и паника масово са обхванали лекарите, които са на първа линия в битката с коронавируса, разкри репортер на Narod.bg.

Поради липсата на единен стандарт в лечението на вируса, който властта в лицето на Бойко Борисов и НОЩ не изработиха, сега масово медиците атакуват заразата с безумни методи.

За някои от тях алармира журналистът Патриция Кирилова, която в своя фейсбук публикация разкри, че станала свидетел на лечение с 13 вида различни лекарства, изписани на пациент от лекар в една от „великите” ни болници. „13 вида взаимоизключващи се лекарства. Вместо да се подобри, той става по-зле. И не е единичен случай, на друг познат в „Софиямед” му изписват 10 вида лекартва и витамини, отново взаимоизключващи се, 3 вида антибиотици, витамин К и аспирин?”, чуди се Кирилова.

Витамин К е силно съсирващ, при Covid-19 обаче е нужен точно обратният ефект, защото вирусът причинява минитромби, които са особено опасни. Затова и обичайно се изписва аспирин, който разрежда кръвта.

„В Софиямед са дали витамин К на наш режиксьор, после е спасен със сребърна вода, лекарите станаха наемни убийци, не е виновен вирусът”, уточнява Патриция Кирилова.

Реклама

По думите й има и друг момент – някои хора от стрес звънят на всичките си познати лекари и накрая комбинират рецептите, които са им дадени по телефона.

Вили Кожухарова пък разказа са случай в същата болница, където убили бащата на нейната снаха. „Дори заплатила хиляди левове допълнително на доктора. Просто печатница за пари. Сигурно има и добросъвестни лекари, но те са малцина”, заключи Кожухарова.

Симона Красева дава и друг щрих от безумието, наречено „битка с вируса” – в Шуменската болница лекуват на студено. При закон, който казва колко трябва да е температурата, там е около 15, макс 20 градуса, когато решат да пуснат парното за 2 часа. Освен това лекарите изписват антибиотици по шаблон, преди да има изследване какво е състоянието на пациента.

Последен пирон в ковчега на здравната система заби отново Патриция Кирилова, която предупреди:

А лечението с кислородни апарати на инфекция на кръвоносните съдове, каквато се получава от Ковид, не е ли чисто убийство? Още повече, че няма обучени кадри в болниците, които да работят с тези апарати! Просто някой взе комисионни през март, за да ги набута в болниците, нали?

1 Коментар
  1. Сашо казва

    Тая Патриция пак напомни за уникалната си празна глава! Тотална малоумница и злобна жена. Вече и от медицина разбира! Тая е за 4-ти километър,не знам защо въобще и дават поле за изява на тая ненормалница?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.