Велика гавра! Бившата на Бойко грейна на корица до „Тиквата в главната роля”

0 9 895

Списание „Жената днес” си направи велика гавра с любовните перипетии на Бойко Борисов, разкри Narod.bg. Корицата на последния брой от списанието за ноември -декември 2020 е аранжирана с лицето на Натали Трифонова, спрягана като най-актуалното секс увлечение на 61-годишния плейбой от СИК.

Случайно или не, върху русата грива на Натали се мъдри следното заглавие – „Тиквата в главната роля”. Смешният намек за аферата между Натали и Бойко заслужава аплодисменти, коментира пред Narod.bg журналист от списанието, главен редактор на което е топ журналистът Мира Баджева.

При разходка из достъпните онлайн материали от броя стана ясно, че „Тиквата в главната роля” са рецепти от кулинарно училище Amuse Bouche, но каламбурът вече събира смеха на хиляди в социалните мрежи.

Иначе материалът с Натали е разговор за нещата от живота, което е достатъчно скучно предвид интервюирания.

Реклама

Ето само два въпроса, изводите оставяме на читателите на Narod.bg

За какво мечтаеш?

Винаги се чувствам странно, когато ми зададат този въпрос. Не мечтаем ли всички да бъдем щастливи и спокойни? Да, различни неща ни правят такива, но крайната цел е една и съща. И затова никой няма право да съди другия за начина, по който живее живота си, ако това го прави щастлив.

Любовта е…?

Всичко, за което си струва да живееш!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.