Ексклузивно в Narod.bg: Шеф в ДПС дава 300 000 долара за лов на бяла мечка в Камчатка (ОТКЪДЕ са парите?)

1 27 906

Ексклузивна история в Narod.bg, която показва размаха на корупцията у нас, която се рои под крилото на политическата мафия – лидер на ДПС е платил колосалните $300 000 долара за отстрела на бяла мечка на полуостров Камчатка, разположен в крайната североизточна част на азиатска Русия!

Името на баровеца е Хамди Илиязов, областен координатор на ДПС, почетен гражданин и бивш кандидат-кмет на Търговище, а въпросът откъде са парите оставя висящ и е в полето на прокуратурата, научи още Narod.bg.

Наш читател от областния център обясни, че 64-годишният Илиязов е най-силният човек в Търговище заради близкото приятелство с Ахмед Доган. Големият бизнес ухажва Илиязов от години – „Шишеджам Аутомотив” и „Пашабахче България”, например, са му в джоба, категоричен е читателят на Narod.bg.

История с лова на бяла мечка на полуостров Камчатка е свързана с дъщерята на Илиязов – Гюлджан Мехмедова. Щерката на милионера от ДПС вчера блокира тротоар с джипа си „Рейндж Роувър” за 200 000 лева и мутренски номер СВ 3333 АА.

Преди време госпожица Мехмедова имала годеник, с когото работата вървяла към сватба. Именно това е мъжът, който отишъл на лов в Камчатка. По време на скъпото приключение щастливият кандидат-зет на Хамди Илиядов бил сам, без Гюлжан.

Реклама

След няколко дни от организатора на платения отстрел в Камчатка изпратили документ на богатия татко на Гюлжан, че годеникът ѝ трябва да плати 300 000 долара, защото е убил бяла мечка.

Толкова била тарифата за отстрел на защитения иначе вид. Шефът на ДПС в Търговище казвал, че няма никакъв проблем и че ще преведе парите.

Политикът обаче се загледал по-детайлно в изпратените му платежни и видял, че освен 300 хиляди долара за бяла мечка, е изпратен документ и за суми, похарчени за две проститутки, които гаджето на Гюлжан Мехмедова си поръчал в хотела. Така излиза, че  бащата на булката трябвало да осигури и платената любов на бъдещия си зет.

Баровецът от ДПС платил всичко, но когато наглият младеж се върнал в България, бил зверски пребит и изнасилен от „неизвестни лица”. И, разбира се, вече нямал нищо общо с Гюлджан Мехмедова, която, също „случайно”, е била младши експерт в Държавен фонд „Земеделие” и е работила по обществените поръчки в институцията. Освен това нахаканата ДПС щерка е сътрудник на депутат в парламента.

Кариерата не е подминала и сестра ѝ Садифе Мехмедова, която през 2013-а стана шефка на съдиите по вписванията с решение на тогавашния правосъден министър от ГЕРБ Зинаида Златанова.

При заемането за позицията Мехмедова имала едва 5 години юридически стаж, но въпреки това била избрана измежду 21 други магистрати, сред които тя е една от малкото съдии с най-малък опит.

При това положение най-вероятното обяснение за назначението е, че тя е дъщеря на вездесъщия областен координатор на ДПС в Търговище Хамди Илиязов.

Към днешна дата Садифе върти нотариална кантора, която се намира съвсем близо до Министерството на земеделието, в която се труди и сестра ѝ Гюлджан.

1 Коментар
  1. Господ казва

    Закона за клеветата дали го знаете?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.