Безнадеждно е! Вижте плана на министър Ангелов за справяне с Covid ужаса (ето защо ще мрем като мухи)

0 1 306

Ситуацията с коронавируса изглежда все по-безнадеждна, след като лъсна планът на здравния министър Костадин Ангелов за справяне с пандемията, установи репортер на Narod.bg.

Докато даваше пресконференцията, на която обяви плана на хунтата за ново пълно затваряне на страната, което води след себе си серия от фалити, нови безработни и масов глад, проф. Ангелов визуализира своята стратегия за справяне с ужаса…която показва, че стратегия няма и потвърждава мрачната прогноза, че наистина ще мрем като мухи, заключи Narod.bg.

По време на съобщаване на новината за готвения от утре локдаун, здравният министър нарисува с химикал своя план, който представлява ето това:

Страшната „смешка” подпали социалните мрежи, след като бе оповестена от журналиста Генка Шикерова. Коментарите на фейсбукарите са недвузначни – хунтата ГЕРБ няма идея какво да прави насред пандемията, затова нещата ще стават все по-лоши за народа.

Реклама

Ето и част от тях:

„Аз го разбрах – всички, дето идат, ги разпращаме насам-натам”, разтълкува схемата Пламен Флоров.

„Това би било много смешно, ако от този индивид не зависеше (в известна степен) съдбата на целия народ. :(”, коментира Пламен Пехливанов.

А Георги Христов е категоричен: „Планът изглежда точно така, както се и усеща”.

„Художник като Баце с газопровода”, шегува се пък Емил Михайлов.

 И рисуването му е като свършената от него до тук работа, абсолютен та….к.”, слага точка Станислав Киряков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.