Шокиращо в Narod.bg: Театрална актриса готова да продава тялото си заради некадърниците в ГЕРБ (ИЗПОВЕД)

0 3 423

Касиел Ноа Ашер за втори път ще остане без работа и доходи покрай новия локдаун на хунтата

Теарталната актриса Касиел Ноа Ашер е готова да стане проститутка, за да се изхранва покрай мизерията, в която некадърниците от ГЕРБ натикаха арт гилдията с малоумните мерки срещу коронавируса, видя репортер на Narod.bg.

Касиел пусна трогателен пост на стената си във фейсбук, в който обясни, че с готвения локдаун от петък за втори път тази година ще остане без работа и, съответно, без доходи.

Затова актрисата казва буквално следното: „…ако не бях вече на 49 г. внимателно бих обмислила възможността да направя кариера в проституцията, но уви…”

Ето пълния текст на посланието без редакторска намеса:

Реклама

Ако се въведе Извънредно положение, аз за втори път ще остана без доходи тази година. Тъй като съм артист на свободна практика – нямам право и на държавни помощи.

Така че, уважаеми защитници на локдауни, карантини, и всякакви изолации – ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ да отделите от явно високите си, постоянни доходи, вероятни ренти и печалби от тотото – скромна сума за мен и моя живот нали?

До колкото си спомням по християнски имаше някаква приказка за двете ризи… Та МОЛЯ и ОЧАКВАМ втората ви, ненужна “риза„… Така де, нали аз оставайки без работа и бъдеще, но с трайно празен хладилник – пазя Вашият Живот?!!! Инфо на лични за банковата ми сметка. Покорно благодаря!

П.С. Съвсем сериозна съм – първо!

Второ: ревящи емотикони няма да ме нахранят – предпочитам кеш в зелено.

И трето – ако не бях вече на 49г. внимателно бих обмислила възможността да направя кариера в проституцията, но уви…

Последно: Всякакви лицемери да не припарват до стената ми с вайкания от рода: Господ да ти е на помощ, щото аз на живо ще ги разпоря и ще ги обеся на червата им, та да се приключи тая мъка без ковид. Капиш?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.