СТРАШНА ВЕСТ: София на Фандъкова на 16-о място в СВЕТА по отровен въздух, ето така ни убиват крадците във властта

0 2 145

Българската столица София, която вече 11 години се управлява от учителката по руски Йорданка Фандъкова, е едни от градовете с най-мръсен въздух в СВЕТА. Страшната новина мина някак между другото, а именно мръсният въздух е една от причините за висока смъртност, припомня Narod.bg.

Само преди дни Би Би Си съобщи, че заразяването с коронавирус може да причини смърт и при пациенти без предходни заболявания. Причината – учени са установили връзка между високото съдържание на фини прахови частици във въздуха и високата смъртност от Ковид-19.

А София, под крадливото управление на зам.-шефката на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, се нареди на печалното 16-о място в света по отровен въздух.

На тази тема, услужливо отбягвана от медийните рупори на хунтата ГЕРБ, е и един от последните постове на бившия полковник от НСО Николай Марков.

Ето какво пише офицерът, един от най острите критици на престъпниците, облечени с власт:

И понеже съм от единиците останали в популацията вид, който не е покосен и погубен завинаги от културната революция на хедонистичния морал, няма как да не звуча като вестител на лошите новини. Обречен съм някак, именно в този смисъл, но има и положителна страна на тази пожелана саможертва!

И така, без много медиен шум от угоените мисирки на властта, леко полека София се събуди в топ 20 на най-мръсния въздух В СВЕТА и на почетната 16 позиция!!! Съзнавате ли какво ви казвам?

Реклама

От тази огромна наша планета Земя, фъндъковия мафиотски оазис с двумилонната си популация е на 16-то място по критерия „опасно място за здравето и живота на гражданите.“ Впрочем, то ако имаше граждани в това бунище, определено като такова не от мен, досега вече да нямаме проблеми с нищо и виновниците да са намерили своят земен покой, но уви, няма граждани. Нямаме и достойнство.

Няма и селяни, защото селянина, извън арлекиновите романчета от популярната ни класическа българска литература, е здравеняк, който владее заобикалящата го действителност.

Като такъв е описан в западната литература, докато в нашата присъства като обикновен скот – днес вече и алкохолизиран циротик.

На този светъл фон, обаче, спирам вниманието ви и на продължаващата реклама на „Кредисимо!?“ по дивната рупорна телевизия на властта, собственост на домусчиевия селскостопански обор –

капиталистическа форма на ТКЗС, в съдружие с милиардите откраднати европейски фондове и още нещо. Взимайте бързи кредити, дишайте токсичен въздух и бъдете благодарни как ви управлява мафията и как бавно ви води към гробищата или екарисажа – въпрос на избор.

Искам да кажа нещо важно, но всяка моя мисъл съдържа език на омразата, а аз съм толкова добър човек. Как стана така, че мафиотите ме превърнаха в чудовище, не мога да ви кажа, но при всички случаи съм по-добре от агнетата.

И като чудовище от нова генерация и с вграден модул на съвършен изкуствен интелект, ви съветвам да се ориентирате към моята форма на живот. Тя понякога плаши, но има висока добавена стойност спрямо нисшите форми, които дишат като риби на сухо отровен въздух, но мълчат и взимат бързи кредити. До смърт.

А смъртта е привилегия за всички земни, нали?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.