137 дни протести срещу крадците от ГЕРБ: Вижте бунтът през очите на най-добрите фотографи в Narod.bg (ГАЛЕРИЯ)

0 1 668

Протести тресат България вече 137 дни, но оставка няма да има. Крадците от ГЕРБ, предвождани от премиера на СИК Бойко Борисов, няма да сдадат доброволно властта, докато не бъдат изпълнени ангажиментите към задкулисието, които се измерват с милиарди, констатира Narod.bg.

Бунтът обаче може да има много лица. Вижте най-интересните кадри от народния гняв, запечатани от най-добрите фотографи.

На редакционната поща на Narod.bg дойде имейл от Ивайло Станев, фотограф и собственик на Monochrome Hub Gallery – галерия за арт фотография, базирана във Валенсия, Испания.

Молбата му е да публикуваме линк към изложба, събрала най-ярките фотоси от най-продължителните протести в новата история на България.

Ето какво ни написа Ивайло Станев:

Здравейте! Пиша ви по повод изложбата „144 000 минути“, която аз и моят екип организирахме през последните близо 2 месеца.

Реклама

Тя отразява първите 100 дни от протестите в България и в нея са включени над 100 работи от 15 известни български фотожурналисти и арт фотографи, сред които Стоян Ненов/Reuters, Николай Дойчинов/AFP, Веселин Боришев, Евгени Димитров/Bulfoto, Бедрос Халваджиян и др.

Поради ограничението за събиране на хора, а и с цел повече хора от цял свят да разберат какво се случва в страната, изложбата е базирана на нашата Online Exhibition Hall и може да бъде разгледана от всяка точка на света 24/7.

Ето линк към онлайн изложбата:

Това е линк към сайта на организатора:

https://www.monochrome-hub.com/?fbclid=IwAR2cp5Yy0LNeOnZk-AfDKJQzNdhCpptgmGU1pn506EVANcvOe3Fsa_JyvYQ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.