Тулупът вдигна парите на чиновниците и остави без работа всички останали. Добрата новина – ще бъде пометен от бунта на гладните

1 2 958

Една от най-близките жени до петролния бос Валентин Златев – Диана Дамянова, за пореден път попиля управляващата шайка престъпници и нейния лидер Бойко Борисов, установи Narod.bg.

Бившият синдикалист и ПР експерт написа убийствен статус на стената си във фейсбук, с който предвеща мрачна съдба за престъпниците във властта.

Ето пълния текст, който си заслужава да се прочете:

След като увеличи с 30% заплатите на администрацията си и осигури коледни бонуси на държавните си чиновници от всички рангове, ТУЛУПЪТ без колебание затваря работните места на всички останали.

Реклама

По света здравните мерки се съобщават заедно с икономическите компенсации за затворените бизнеси и работниците, оставащи на улицата.

Тук новината се съобщава от един полуидиотски министър на здравеопазването, който след като вече месец е твърдял че ситуацията е под пълен контрол и само някой „логистични грешки“ водят до смърт в подножието на болниците и всред линейките , търсещи места за болните, днес изведнъж се сети за пълно затваряне. Икономическият министър, който трябва да съобщи мерките за предпазване от масови фалити на фирми и граждани не е на екрана.

Добрата новина обаче е, че това вече ще доведе до онзи гладен бунт, който ще види сметката на борисов и борисовчетата и ще ги изтрие от бъдещето ни.

В учебниците по история този десетгодишен период от развитието на държавата ни ще бъде определен като  власт на неграмотни престъпници, довели страната до нова национална катастрофа.  А на борисов няма да му се размине окачествяването като  неук  и крадлив диктатор в бъдещите учебници по история.

От нас  и единствено от нас зависи дали  престъпниците ще отидат зад решетките. Задълго!

1 Коментар
  1. Hood казва

    Правителството малоумно ликвидира малкия бизнес и оставя хората посред зима без издръжка.А чиновническата преторианска гвардия получава 30% увеличение на доходите.В същото време платените глашатаи като дебеланкото Огнян Минчев развиват кухите си тези за солидарност.Питам .Защо от солидарност всички те и депутатите не се откажат от заплатите си за 4 месеца и не приемат да получават по една минимална работна заплата.И защо не се споменава затварянето на НС? То хранителна верига ли е?Очевидно е.За хрантутници без мозък

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.