Лекар зове: Обадете се на недоучилия министър Ангелов и Кунчев за локдауна (ето GSM номерата им)

1 6 973

Д-р Георги Тодоров, член на Контролната комисия на Българския лекарски съюз, призова своите приятели във фейсбук да се обадят на министър Костадин Ангелов и главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев, за да коментират готвения тотален блокаж на държавата, установи репортер на Narod.bg.

За целта д-р Тодоров оповести и джиесем номерата на двамата първенци от Националния оперативен щаб.

Ето какво точно написа топ медикът:

Реклама

За предлаганите от министъра Ангелов мерки, предложени всъщност от Кунчев, който не е никакъв лекар, моля да дадете вашите мнения за всяка от предложените нови и негови мерки на тел: 0887 92 07 64 Ангел Кунчев. Мненията може да са негативни или позитивни, може да ги споделите с лицето, което предлага да ви затворят бизнеса и живота и на [email protected].

Същото се отнася и за недоучилия медицина Костадин Ангелов, неговия телефон за споделяния от ваша страна на вашите мисли и чувства за ограбването ви или за вашето съпричастие с предлаганите мерки е: 0888 61 12 75, понеже ги предлага той, е може би по-важен и от Кунчев.

Аз пък съм на път да обявя гражданско неподчинение! Защо да се подчинявам на безумията на страха, насаден от същите тези хора, разобличен като страх от водещите психиатри в страната ни. Събрали сме се здравомислещи лекари в Алианса ни! Страхът не спира смъртта, страхът спира живота!

Децата от яслите ще ги гледат чиновниците от РЗИ, от детската градина тези от МЗ, а учениците ще учат онлайн, докога? Обадете им се на двамата на власт, да ги питате. Искате ли телефона на Б. Борисов, кажете само, давам и двата!

1 Коментар
  1. […] Д-р Георги Тодоров, член на Контролната комисия на Българския лекарски съюз, призова своите приятели във фейсбук да се обадят на министър Костадин Ангелов и главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев, за да коментират готвения тотален блокаж на държавата, пише сайта на Narod.bg. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.