Нов сигнал за ББ и Шехерезада! (ВИДЕО + СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

0 10 682

За нови скандални интимни откровения от последната държанка на Б.Б. – „госпожица“ Трифонова, алармира читател на Narod.bg от редакцията на Би Ти Ви със сигнал на електронната ни поща. 

Според новите разкрития в съблекалнята на телевизията Натали продължавала да издава пред колежките си тайни от връзката й с премиера. 

Наталка задоволявала любопитството на приятелките си, като навлизала в детайли по доста неприлични въпроси, чийто отговори буквално изчервили колежките й, обясни източникът на Narod.bg.

Натали признала например какви точно са фетишите на известния й любовник.

Преди време плеймейтка разкри, а сега Натали потвърдила , че Б.Б. обичал масажите, които обаче били твърде изморителни за нея. 

Преди няколко дни – в сряда, тръгвайки си от телевизията, Натали казала на своите колежки, „Отивам в новия ми дом – в Бояна”. 

Пред близките си приятелки блондинката признала, че освен че премиерът помогнал баба ѝ д-р Маргарита Ковачева да стане Лекар на годината във Велико Търново на специална церемония в края на октомври, сега обещал на Натали и тя да получи награда.

Трифонова била разочарована, че колежката й Мария Цънцарова била избрана за репортер на годината, а нейния принос към телевизията не бил възнаграден. 

Затова ББ щял да й уреди някоя номинация и награда в края на годината. 

Натали ужасно много завижда и на Никол Станкулова от Нова телевизия, защото красавицата, която се омъжи за сина на банкера Цеко Минев – Теодор, вече карала Порше, по-скъпо от нейното БМВ, подарено й от Баце, твърди източникът на Narod.bg

Според телевизионерите от Би Ти Ви обаче откровенията на Натали идвали в момент, в който тя била вече отлъчена от премиерските покои, а демонстрациите й на близост с Б.Б. имали за цел той да я търси. 

Запознати издават още, че Натали се снимала както майка я е родила в спалнята в Бояна, докато той е извън стаята, криела и други компрометиращи снимки. 

В Би Ти Ви се шушука още, че синоптичката имала и видеоклипове с бивши гаджета , които можело да видят бял свят по време на следващата предизборна кампания на Б.Б., както се случи с един кандидат по време на изборите за кмет на София. 

Последен пример за демонстрация на близост били гостите на Натали Трифонова в предаването й COOLt – изпълнителите на любимата песен на премиера – „Бели нощи“.

Реклама

Така се подготвял план чрез държанката си премиерът щял да бъде компрометиран още веднъж на предстоящите избори – редовни или предсрочни. 

На този фон Б.Б. става за смях в социалните мрежи заради подигравките на Трифонова към него.

Във фейсбук се гаврят и със самата Натали, защото далеч не е красавицата, която се изкарва на снимките си, обработени с фотошоп. 

Редакцията на Narod.bg се сдоби с нейни скандални фотоси и клип как се предлага на Слави Трифонов по времето, когато била танцьорка на пилон.

Натали споделила с приятелки и друга пикантерия – че пиарката на ГЕРБ Севдалина Арнаудова – Шехерезада, я следяла в социалните мрежи, където били приятелки и докладвала на премиера всяка нейна публикация. 

Наталка разправяла наляво и надясно, че Севдалина била влюбена в Б.Б., звъняла му по всяко време, което много дразнело блондинката. 

И последен щрих от скандалния мейл до Narod.bg – докато премиера размахва пръст на хората да не обикалят заведения, държанката му не спира да обикаля кръчмите и салоните за красота.

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: Narod.bg публикува всички сигнали, които идват на редакционния ни имейл, без значение за кои лица се отнасят

Ето линк към видеото от 2011-а, в което Наталка се чекне пред Дъргия и компания:

https://www.slavishow.com/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3/

Ето и нейни снимки без фотошоп, разликата е наистина фрапираща:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.