Само в Narod.bg: „Котарак” на Бойко гази карантината – кръчмата му бичи дива чалга цяла нощ с разрешение „отгоре”

0 10 898

„Котарак” от менажерията на Бойко Борисов Ивайло Кръстев гази противоепидемичните мерки под носа на МВР – кръчмата му на пъпа на София е единствената, която работи посред нощите напук на забраната, но полицаите са безсилни, разкри източник на Narod.bg от Вътрешното министерство.

Ивайло Кръстев си пада по моделки досущ като Баце

Нашият читател призна, че униформените не могат да вкарат в правия път Иво Кръстев, който е един от близките авери на премиера от СИК.

Това е входът към бара на „котарака“ Ивайло Кръстев

Реклама

Знае се, че вместо да затвори в 23 ч., управителят на кръчмата „Хасиенда Кармен”, която се намира на централната софийска ул. „Христо Белчев”, просто заключва входната врата и гаси осветлението, сякаш заведението е затворено.

Истината е, че работи по цяла нощ, отвътре се лее дива чалга и е пълно с клиенти напук на епидемията. Влизането става с обаждане на специален номер, звъниш и управителят ти отваря, обясни информаторът на Narod.bg.

Полицаите знаят, но нищо не могат да направят, защото „котаракът” Иво Кръстев имал разрешение от най-високото място да работи, това е единственото заведение, което нарушава мерките, но санкции няма, призна униформеният източник на Narod.bg.

Иво Кръстев държеше клуб DSTRKT в Лондон, където Баце беше чест посетител. Собственикът на терена – арабин, обаче му прекрати договора и го изгони, след като лицензът на локала бе отнет заради серия мафиотски сбивания, напомни нашият читател.

От миналата година „котаракът” на Мутрата върти бар „Хасиенда Кармен”, като помещението му бе дадено под наем от Българския ловно-рибарски съюз.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.