Наглата Сачева: Ние управляваме кризата, докато двама умряха на стълбите в пловдивска болница

1 2 301

Наглата Деница Сачева, която преди години наричаше Бойко Борисов „мутра”, а днес е един от най-доверените му лакеи, счупи тъпомера, видя репортер на Narod.bg.

„Ние управляваме кризата. Ако е останало усещане за изпускане на кризата, то се дължи понякога на безпокойството у всички предвид това, че е пандемия, която е непозната. От друга страна част от опозиционното говорене е свързано с това, че много хора проявяват манията си за величие, отколкото да направят нещо, което е добро”. С тези думи пред БНТ социалният министър Деница Сачева отново доказа, че наглостта и безочието на управляващата шайка са безгранични.

Как точно некадърниците във властта управляват кризата, след като преди броени дни двама души починаха на стълбите в болница „Свети Георги” в Пловдив, без да получат никаква помощ, пита Narod.bg?

На сходно мнение е и дипломатът Илиян Василев, който написа следния текст на стената си във фейсбук:

Реклама

Патетични са опити да овладаят чрез масови медийни прояви катастрофата с починалите на прага на болницата „Свети Георги“ в Пловдив двама души.

Първо, „острието“ Сачева ни уведоми че те управлявали кризата, пък целия останал свят мисли че в момента кризата се развива от само себе си и управлява нас. Но това момиче отдавна се е откъснала от реалността и живее в пропагандния свят на собствената си значителност.

Шефът на болницата се опитва да се измъкне с уволнение на лекари.

Областната се опитва да прехвърли топката на шефа на болницата.

Томислав Дончев ви препраща към изборите там да гласувате, с идеята че до тогава ще забравите.

А ние знаем – починалия си починал, живият управленец си е жив и на власт.

1 Коментар
  1. Жени казва

    Току що прочетох нещо супер важно !!!! Апелативния съд в Лисабон е признал ПСР теста за фейк, а карантината за незаконна. Оказва се, че самия създател на ПСР теста, Кери Мулли, твърди, че използването на теста за откриване на инфекции, е абсолютно грешно.
    Не знам дали мога да пусна линк, на немски е.
    portugiesisches-berufungsgericht-haelt-pcr-tests-fuer-unzuverlaessig-und-hebt-quarantaene

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.