Само в Narod.bg: Симеон Дянков стана софиянец, купи си апартамент за €200 000 в блок на БКП елита

2 6 529

Бившият финансов министър Симеон Дянков, прочул се с репликата, че бюджетът на ГЕРБ е като „постна пица”, се завърна официално в България, разкри първо Narod.bg. Финансистът, който заряза съпруга американка и две деца, за да заживее с любовницата си Ирина Велкова, най-сетне е решил да продължи кариерата си в родината.

До момента Дянков преподаваше икономика в САЩ, след като палавата Ирина му би шута, когато Мони изпадна от борда на властта. Първата стъпка на екс министъра при завръщането у нас била да си купи жилище, което в момента обитава заедно с възрастната си майка.

Луксозният апартамент се намира в кооперация до бившето кино „Изток” в едноименния квартал, в момента хипермаркет от голяма верига. Според източника на Narod.bg за баровското жилище Симеон Дянков е броил над 200 000 евро. Кооперацията на Мони е известна като обиталище на БКП фамилии от елита в близкото минало.

Реклама

Мони е щастлив до палавата Ирина Велкова

По време на своя мандат начело на финансите на България Симеон Дянков стана за резил с любовната афера с Ирина Велкова. Златотърсачката влезе в новините с немислима издънка – докато любовникът й води заседание заедно със съветниците си, Ирина нахлу в кабинета, прегърнала домашния им любимец – болонката Джиджи.

Под смаяните погледи на финансистите Велкова навря кучето в лицето на Дянков и заповяда: „Мони, цункай Джиджи”. След влажната мляска по муцунката на болонката, метресата на министъра напусна съвещанието с гордо вдигната глава, писаха навремето медиите.

2 Коментара
  1. таралеж казва

    Да бие чикии Шимон. Само майка му да не го види

  2. Соня казва

    тоя дължи цялата си кариера на богатия еврейски тъст на законната му съпруга. Иринка не му ли роди дете?! А неговите законни деца, явно дядо им си ги е прибрал и не позволява на това нищо да ги доближава

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.