Извод на Narod.bg: Македония в ЕС спира далаверата на Каракачанов с БГ паспортите, но комисионната от милиардите за кораби остава?

1 2 717

Драмата около влизането на Северна Македония в Европейския съюз срещна отпор от ГЕРБ уж с аргументи за защита на нашата национална идентичност, която западните ни съседи от години подкопават. Дали зад отказа на хунтата да подкрепи братята македонци по пътя им към ЕС обаче не стои някакъв скрит мотив, пита Narod.bg.

Най-непреклонен по темата е пишман патриотът Красимир Каракачанов, както подобава на лидер на цял файтон избиратели на ВМРО. Точно той обаче има и друга причина да е против Македония в ЕС – как ще продава БГ гражданство на съседите ни, ако те вече са част от общността, към която нашият паспорт им отваря вратите?!

Отговорът е – никак! Далаверата, според осведомени, до момента е инкасирала печалба от над 10 милиона евро, които е работа на прокуратурата да каже точно в чии джобове са потънали.

На този фона обаче питането на синдикалиста и ПР експерт Дияна Дамянова дали комисионната от планираното купуване на бойни кораби за милиарди остава, е съвсем основателно.

Вижте какво още се чуди Дамянова с пост във фейсбук:

Много ми е тревожно! Десетки въпроси напират в главата ми.

НСО купи ли си колите за 700 000 лв?

Реклама

Как ще върви търговията с български паспорти, ако съседна Македония някак се промъкне в ЕС?

Може ли да въоръжим целия МС с пиратки, че на воля да ги хвърлят върху главите на протестиращите, както е прието в Отечеството? Този челен пример може ли да го разпространим в целия ЕС?

Само по „Парчевич“ ли зазиждат дърветата или това изключително нововъведение ще е достъпно и на други улици?

Дали 500-те лв. отгоре върху заплатите на управляващите ще им компенсират достатъчно нарастването на цените на доматите?

Кое е повече? Корабите за милиарди или комисионната по тях?

Необходимо ли е да си идиот, за да си в управлението, или само помага?

Още по темата:

1 Коментар
  1. Петя Банова казва

    Не знам Дианче! Кажи как бяха комисионните в земеделието? Или сега няма комисионни и стана първа опозиционерка?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.