На Баце любимецът: Жоро Тръбата яхна БМВ за 200 бона (Подиграват го, че е G-точката на ГЕРБ)

1 5 328

Георги Харизанов, спряган като политическия анализатор и лакей №1 на премиера Бойко Борисов, е горд собственик на последен модел БМВ кабриолет.

Жоро Тръбата, който се води изпълнителен директор на подвластната на хунтата телевизия “Европа”, минава за един от най-големите ласкатели на премиера Борисов, затова и негови познати му се подиграват, че е G-точката на Баце, пише WOW-Media.

Преди години като шеф на “Напоителни системи” Жоро Тръбата беше осъден условно за злоупотреби в държавното предприятие. Това обаче не попречи на бъдещата кариера на G-точката на Бойко, като той успешно успя да си свие луксозно гнездо в ъгъла на премиерското чекмедже.

Реклама

Според източниците на медията БМВ-то, което си е купил Харизанов, е изключително скъп модел, като с всичките екстри цената му надхвърля 200 хиляди лева. Не е ясно дали автомобилът се води на името на Харизанов или на някоя фирма, свързана с него, но е ясно, че едва ли Харизанов е успял да събере горната сума, спестявайки от заплатата си като шеф на ТВ “Европа”, която е на прага на фалита.

Narod.bg научи, че G-точката на Баце наскоро уволнил някои от най-добрите репортери  в телевизията с оправданието, че „пари нема, дейставайте”.

Иначе Жоро Тръбата, както пък шеговито го наричат от опозицията, многократно е виждан да управлява луксозния автомобил из столичните улици или да го паркира на своето ВИП място на паркинга пред нощен клуб “Бедрум” в Слънчев бряг.

Нещо повече, Георги Харизанов минава за един от най-редовните посетители на въпросния нощен клуб, като политически “анализатор” има свое ВИП място и маса в нощния клуб свързван с едни от най-емблематичните ъндърграунд герои на България. Свидетели разказват как Харизанов влизал в “Бедрум” като у дома си, а охраната на заведението познава отблизо G-точката на Бойко.

По думите на източниците ни баровецът, който иначе обича да бистри взаимоотношенията между консерватизъм и либерализъм в родния ефир, почти не излизал от нощния клуб през последните три лета.

1 Коментар
  1. Гражданин казва

    Какъв Жоро е този. Това е Гого тъпото тръбата. Абсолютен лумпен и гъзолизец и трябва да бъде съден за унищожаване на държавна собственост.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.