Грандиозна схема за кражби! Как Каракачанов дава 1 милиард лева на Домусчиев

2 7 858

Поредна грандиозна схема за кражби! Военният министър Красимир Каракачанов (по нареждане на Бойко Борисов) дава 1 млрд. лв. на Кирил Домусчиев, да строи военни кораби, съобщава vestnikutro.com.

На 12 ноември от 10.00 ч. в Министерството на отбраната бе подписан договор за „Придобиване на многофункционален модулен патрулен кораб“.

Според одобрения от Министерския съвет договор компанията “Fr. Lürssen Werft“ GmbH&Co. KG“ ще построи и достави два многофункционални модулни кораба, като финансовата рамка на проекта е на стойност 984 000 000 лв. с ДДС.

Корабите притежават способности да участват в широк спектър от морски операции на НАТО и ЕС. С реализацията на проекта ВМС ще придобият модерни способности за противодействие на надводен, подводен и въздушен противник.

Реклама

Строежът ще бъде извършен на територията на Република България в корабостроителен завод МТГ „ДЕЛФИН“ (фирма, източвана от Кирил Домусчиев, спонсор на “Лудогорец”, ковчежника на Бато).

Корабите се очаква да бъдат доставени някъде в необозримото бъдеще, посочват от сайта vestnikutro.com.

Договорът предвижда обучение както на екипажите, така и на инженерния състав (от хора, които нямат хабер от понятие от това, ама нейсе).

За мега наглото харчене на този милиард по време на криза, в която българите измират без лекарска помощ, а докторите изнемогват, Narod.bg вече писа, вижте тук:

2 Коментара
  1. П.ПАВЛОВ казва

    УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
    ЗАТВОР НЕЗАБАВНО !!!

  2. П.ПАВЛОВ казва

    ПРЕСТЪПНОСТ И КОРУПЦИЯ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.