Нови снимки от „Бояна”!

0 9 283

Бомба в Narod.bg! Нови снимки от спалнята на Бойко Борисов плюс хола бяха изпратени на редакционната поща! Кадрите са различни от досега публикуваните, което говори с висока доза достоверност, че не една, а няколко дами пазят приличен архив от покоите на премиера от СИК.

А именно дами, защото на един от оповестените преди време фотоси ясно се виждаше силует на жена.

Спалнята е с нови чаршафи и е снимана под различен ъгъл, върху нощното шкафче отново сто ипистолет

Снимките до Narod.bg бяха изпратени от подател през сървъра за анонимна поща guerillamail. Този сайт генерира еднократни адреси за всяко изпратено съобщение, като целта е изпращачът да остане анонимен.

Източникът, пуснал кадрите на имейла на Narod.bg, твърди, че те са снимани от новата изгора на Баце –Н. Трифонова.

Красавицата се решила на опасната стъпка да щракне светая светих на Бойко като застраховка – блондинката се страхувала, че има сериозна конкуренция за неговия портфейл, която може да държи на далече със сериозни компромати.

Информаторът на Narod.bg пише още, че Н. Трифонова вече не се свени и безразсъдно препраща на приятелки и колежки чатовете си с Бойко Борисов, от които се вижда как премиерът я кани в „Бояна” и я разпитва за състоянието на определени нейни части, притеснен от наплива „посетители”.

Фрапиращото обаче според анонимния имейл до Narod.bg било друго – мацката разпространявала своята „тайна” колекция от снимки на прословутата спалня, както и на любимото място, от което Бойко гледа футбол.

Кадрите са снимани, докато Баце бил в банята, уточни читателят на Narod.bg. Това е показателно за факта, че всяка гостенка в Бояна снима безпроблемно интериора, въпреки че никога не е сама.

Реклама

Н. Трифонова също иска да се впише поне сред фотографките, защото с това пикантно минало ще ѝ е трудно да се превърне някога в „прекрасната госпожа Борисов”, твърди източникът на Narod.bg.

От пръв поглед става ясно, че снимката от спалнята с чекмеджетата, натъпкани с евро по 500, е със спален комплект, непоказван досега. В новия сюжет чаршафите на Бойко са украсени с телефонни кабини. Нов е и ъгълът, от който е снимана спалнята.

За първи път излиза и снимка на хола на премиера. Той е аранжиран в ловен стил. Вижда се пепелник за пури на масата, а стените са украсени с глави на елени.

Преди дни Н. Трифонова през смях разказала на цяла сюрия приятелки, че Бойко не е във форма след коронавируса, бил много напълнял от кортикостероидите и лекарствата, имал синини от инжекциите, които му поставяла сестра му д-р Красимира Иванова и веднага заспивал като хипопотам след сеанс, категоричен е читателят на Narod.bg.

Какви са първите изводи от новите снимки :

1. Някой продължава да снима тайно премиера. Няма значение дали е Н. Трифонова или друг/друга. Даже е по-вероятно Трифонова да няма нищо общо с тези две нови снимки.

2. Бойко Борисов позволява това да се случва, дори и охраната му от НСО не може да се намеси. Защото охраната има забрана да влиза в къщата.

3. Тайно направени снимки на премиера отново тръгват към медиите….

Очаквайте експертиза за двете снимки, която да покаже поне времето, по което са направени и дали кадрите са били подложени на някакви манипулации само в Narod.bg!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.