Голямата драма на министър Ангелов: Пак оплешивява и много мрази старите си снимки! Вади 5 бона за нови кичури в разгара на Covid кризата

1 7 968

Covid-19 беснее – здравеопазването ни се оказа забатачено, болниците са препълнени, за хиляди заразени с коронавирус няма лекар? Нищо от това няма значение за здравния министър проф. Костадин Ангелов, измъчван от жестока лична „трагедия” – прогресивно оплешивяване, разкри пред Narod.bg познат на бившия директор на „Александровска болница”.

Олисялото теме е голямата драма на професора, няма вирус, болни и заразени

Както първи разкрихме, суетният приятел на Владо Карамазов преди време се подложил на естетическа манипулация по присаждане на коса, което ясно личи при сравняване на стари с актуални снимки на министъра.

Костадин обаче полудял, след като новата прическа също започнала постепенно да отстъпва пред прогресивното олисяване, което го връщало към старите снимки с плешивото теме, които го влудявали. Затова и най-голямата драма на министъра на здравеопазването бил не корона ужасът, в който хунтата ГЕРБ хвърли България, а падащите космалаци от черепа му, вдига рамене информаторът на Narod.bg.

Реклама

Според актуалната мълва, която пълзи около шайката, за да тушира естетическата издънка, Костадин Ангелов се готвел за нова процедура по присаждане на коса.

Мъжкият тип оплешивяване се предизвиква когато мъжкия полов хормон тестостерон се превръщ в друг хормон, наречен дихидротестостерон или ДХТ. И поради факта, че оплешивяването е свързано с тестостерона, по този повод често вървят шеги, че плешивостта е символ на мъжката сила, на мъжествеността. Това донякъде успокоява мъжете, които преживяват за тяхната плешивост. Единствен, който може да потвърди дали това е така, е нежният актьор Владо Карамазов, подсмихва се читателят на Narod.bg.

Бърза справка в сайтовете на елитните софийски клиники, специализирани в тази манипулация, показа, че цената за 1 графт (присадка) започва е около 2 евро. (1 графт (присадка ) включва от 1 до 4 косъма). Така средната цена за до 4000 графти (около 16000 косъма) e 2500 евро, установи Narod.bg.

Скоро очаквайте новата визия на професора, който срещу 5000 лева ще реши една голяма своя лична драма, завърши информаторът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Трите лелки казва

    Завалията, явно това му е приоритет! Здравеопазването и това , с което ни залива Нета покрай личния му живот, са му последна грижа. Предлагам благотворителна кампания за темето на здрания НИ министър.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.