В държавата на Мутрата: Пенсионери не могат да си купят хляб, майка изплака – „Искат да убият сина ми!”

1 5 231

В държавата на Мутрата закони няма, има далавери и измами на гърба на обикновените хора. Такъв извод направи Narod.bg от две наглед различни, но всъщност много близки истории, в които потърпевши се са политици от хунтата на ГЕРБ, а пората от народа.

Първата случка касае новата заповед на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов за „зелен коридор”, в който да пазаруват само възрастните хора, се изроди в тормоз над пенсионери, разкри Narod.bg.

Почувствала се значима, управителката на „Фантастико“ на ул. „Коперник“ в София повика полиция, за да попречи на няколко пенсионери да си купят хляб, понеже не било време „дъртаци” да пазаруват. Охранителите проверяват лични карти на входа без да имат право.

Реклама

Другата история отново е директно свързана с коронаужаса, в който ни насади хунтата ГЕРБ.

Медицинската сестра Кети Виденлиева изплака, че синът ѝ може буквално да издъхне, защото властта не направи нищо да подготви болниците за очакваната още от пролетта втора върна на коронавирус.

Ето разказа ѝ, публикуван във фейсбук групата на Нова телевизия:

Тази държава иска да убие синът ми! Аз съм медицинска сестра, докато събера пари, за да го трансплантирам, се разболях от рак. Докато се лекувах с химиотерапия, същевременно успях да го трансплантирам.

Утре трябва да сме на контролен преглед и протокол за скъпоструващи лекарства, но такъв няма да има. Обаждах се в Александровска болница, отговориха ми Не знаем какво да правите, диспансерът е с подадени и приети оставки! Питам ви: Това не е ли ГЕНОЦИД???

1 Коментар
  1. Смешен плач казва

    Абе кой го ебе и се интересува от неволите на овчата БГ-рая?!Важното е, че по магазините вече има банани денонощно и целогодишно!Има портокали и дънки.
    Едно време преди 1989г. кви страшни времена бяха – банани и портокали имаше само за Нова година и то на тройни цени само в показните магазини.А дънки имаше само по корекомите!
    Важното е, че има банани, другото е бошлаф работа!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.