Информатор на Narod.bg от МС: Бойко убеден, че пипнал Covid-19 от банкноти, заповядал всички министри да ползват само карти

1 4 376

Бойко Борисов издаде заповед на министрите в ежедневието си да ползват само банкови карти за разплащане и да забравят са пачките с банкноти.

Новината сподели ексклузивно пред Narod.bg източник от Министерския съвет. „Бойко е убеден, че се заразил с коронавирус от парите, които всекидневно му се налага да пипа. Затова разви панически страх от хартиените пари, който сега опитва да потуши с устната си заповед до министрите”, обясни читателят на Narod.bg.

Реклама

„Проблемът е в първите седем години. Бойко, като виден субект от с. Банкя, където по собствените му думи пораснал с филия мас, обича като брои пачките, да плюнчи пръста. Този изключително нездравословен навик може наистина да е начинът, по който коронавирусът го е докопал”, предположи близкият до премиера източник на Narod.bg.

Новината около Баце, освен всичко друго, поражда и щекотливи въпроси като например колко ли пачки му се налага да брои Бойко?

Защото ако обемът банкноти е като прословутото вече чекмедже, натъпкано с евро по 500, министър-председателят от СИК може да пипне цял букет от болести, къде-къде по-опасни от коронавируса.

1 Коментар
  1. Браточек казва

    От 500-еврови банкноти в пачки, нали?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.