Нагъл, по-нагъл, Бойко Борисов (ВИДЕО)

0 2 477

Бойко Борисов смени джипа с нескопосан кадър от дома си. С не съвсем адекватни разпореждания се мъчи да демонстрира, че владее хаоса, в който управляващите ни вкараха. След месеци неглижиране на мерките, премиерът сам се разболя и реши, че вече е наясно как да се справи със заразата. 

Така „СЕГА“ анонсира новото си видео, посветено на обществено-политическата соитуация в държавата и конкретно ролята на премиера Бойко Борисов.

Реклама

Заради пропуснатите месеци обаче, пациенти и спешни медици попаднаха във филм на ужасите, чакайки с часове линейка и обикаляйки цяла София да търсят болнично легло

В сухи, изгарящи клечки се превръщат не управляващите, а безпомощните хора, които умират, преди да стигнат до болница. И в тази ужасяваща действителност брътвежите на премиера неадекватно нареждат да се отворят санаториумите – за да се  наслаждават болните на спокойствие. А министрите му лъжат, че всичко е наред, слепи да видят, че болниците и Спешната помощ са готови само на хартия за кризата. 

Вместо да се смири от болестта, Борисов по байганьовски се тупа в гърдите и лъже, че се справяме с кризата на фона на другите европейски държави. 

Източник: „СЕГА“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.