Собственичка на езиков център: Как да обясня на децата си, че ни управляват малоумници?

0 2 069

Как да обясня на детето си, че ни управляват малоумни, а ние искаме да оцелеем? Това пита в гневно писмо Десислава Стоимчева-Коларска – собственик на езиков център, видя Narod.bg.

Бизнесът й, както и на хиляди други българи, беше затворен със заповед на министъра на здравеопазването още в края на миналия месец. Сега тя се чуди как да оцелее.

Narod.bg публикува пълния текст на писмото на Десислава:

Пиша в качеството си на собственик на езиков център. Ние спряхме да работим на 29 октомври, според заповед от 27.10.2020.

Не искам да бъда разбрана погрешно, че правя ‘мръсно’ на някого, защото аз съм затворена. Искам да попитам нормално ли е децата да учат езици онлайн, а да ходят на танци, футбол, баскетбол и т.н. на закрито, защото спортовете на закрито не са забранени? Каква е разликата? Обяснете!

Реклама

Как да обясня на детето си защо другите ходят на танци – 12 човека в 20 кв. м стая, а тя – не?

Как да й кажа, че здравната система е в колапс и няма къде да отидем, ако се разболеем и няма на кого да се обадим, защото и личният ни лекар е с Ковид?!

Как да й кажа, на 10 години, че ни управляват малоумни, а ние с микро фирмите искаме да оцелеем и разправяме, че сме към Министерство на спорта, а не към Министерство на образованието?!

Докога ще мълчим за малоумните заповеди, които трябва да изпълняваме?! Има ли превенция или хаотично заповядваме? Докога ще търпим безумията на управляващите БЕЗУМЦИ?

Десислава Стоимчева-Коларска

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.