Полковник от НСО зове: Политиците на психотест, управляват ни ненормални! Майната му на Бойко и компания!

0 9 363

Вирусът се използва от властимащите като плашило, с което да побъркат народа. Изводът на прави полковник Николай Марков, бивш началник в НСО, уволнен по настояване на президента Георги Първанов – Гоце, защото извади кирливите ризи на службата с идеята да я промени из основи, видя Narod.bg.

Според полк. Марков е време за промяна в закона, така щото всяка година политиците във властта да доказват своята психическа годност, защото „нене нормално лица с видими псипохатии да са водачи на нацията”.

Ето целия пост на полк. Николай Марков във фейсбук:

Успяха да уплашат хората и това, признавам, е истина!

Според мен трябва да има спешна промяна в законодателството и съответно доказване всяка година на психическа годност на всички политици, които взимат решение за управлението на държавата.

Не е нормално лица с видими психически разстройства и психопатии да са водачите на нацията и само заради проведени политически избори, те да имат императивно право да решават всичко, независимо дали са годни за това.

Реклама

Срещам хора, с които общувам почти всяка седмица, и виждам в очите им такъв страх от Ковид, че не съм сигурен дали от такъв стрес им е останал дори частичен имунитет. Всяването на паника от страна на правителството, както и от казионните им медии, е чудовищно.

Напълно разбирам политическите цели на тази поредна кампания, която ще отмине със същата скорост с която се появи не само у нас, но повредените психики ще останат негодни до края на живота си. Явно такива граждани на бъдещето са нужни на новия свят.

Преди около две години бях в болница и от смъртното отделение оживяхме само двама души – аз и един алкохолик. Последният, защото не му мисли много, а аз защото правех каквото лично смятам за правилно. Диагнозата на почти всички болни, включително и моята, бяха изначално сгрешени и това се дължеше на тоталния хаос и некомпетентност в медицинските заведения, наречени болници.

Именно заради това ни лекуваха по извънземен начин, макар че „лечението“ на повечето беше само с вливане на гликоза, заради липса на какъвто и да е антибиотик за няколко поредни дни.

Липсваше и всичко друго, каквото трябва да го има във всяка болницата! И по-възрастните, разбира се, не издържаха. Тогава нямаше Ковид, но труповете бяха много повече от днешната политическа пандемия  – около 12 хиляди.

Болести е имало и ще има. По пътя си сме губили и ще губим много близки по различни причини. Повечето от съгражданите, които загубихме след като мафиоти ни демократизираха по европейски модел, умряха следствие от тоталния хаос и организиран финансов грабеж на държавата, а не от болести!

И този геноцид продължава с невиждана ярост. В такива времена най-важно е да си запазим психиките, защото ако не успеем следва издаването на еднопосочния ни билет. Радвайте се и се веселете, господа, защото това са единствените неща, които само вие контролирате.

А на ББ и престъпната му компания – майната им.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.