ЕКСПЕРТ посече Бойко: Страда от шизофрения – гонят го дронове и живее в джипка. Борисов е опасен за нас и за себе си, да върви в лудница!

3 5 986

Пиар експертът Радослав Бимбалов призова Бойко Борисов да бъде въдворен в лудница, понеже, според него, страда от тежко психическо разстройство и става опасен за обществото и за себе си, установи Narod.bg.

Бимбалов дори споменава конкретни симптоми на менталното разстройство на премиера, на които зове да се обърне внимание от медиците:

Ето какво точно написа Радослав Бимбалов на стената си във фейсбук:

ОТВОРЕНО АЛАРМИРАЩО ПИСМО

До Козирките на Каскета, Оловните Войници на Християнсоциализма: Прокуратурата на Републиката

С копие до: д-р

Цветеслава Гълъбова, директор на Държавната Психиатрична Болница “Св. Иван Рилски”

Уважаеми дами и господа прокурори,

Реклама

Знам, че сте много заети с важните разследвания по делата на Осемте Чекмеджета, затова ще съм максимално изчерпателен. Въпросът е важен.

Законът за здравето ясно разписва какви са процедурите, по които гражданите може да алармират към Прокуратурата за хора, нуждаещи се от принудително психиатрично лечение. Без да се меся в професионалната експертиза на д-р Гълъбова, смятам, че лицето Бойко Борисов, от град Банкя, страда от остра форма на шизофрения. Налични са следните симптоми на заболяването:

– НАЛУДНОСТИ. Пациентът се чувства преследван от дронове, вуду-сайтове и метежи.

– ХАЛЮЦИНАЦИИ. Пациентът вижда някаква измислена, супер успешна, икономически стабилна и преборила пандемията държава, която нарича България.

– ДЕЗОРГАНИЗИРАНОСТ НА ГОВОРА И МИСЛЕНЕТО. Изреченията му са накълцани като описаната от психиатричната наука “словесна салата”. Даже в неговия случай има и “словесна ракия”.

– СОЦИАЛНА ИЗОЛАЦИЯ, ЗАНЕМАРЯВАНЕ НА ОБЛЕКЛОТО И ЛИЧНАТА ХИГИЕНА. Пациентът се е изолирал от месеци. Според очевидци живее в една джипка, паркирана в Банкя. Облича се перманентно с една синя риза или две жълти блузи.

– ЛИПСА НА АДЕКВАТНИ ЕМОЦИОНАЛНИ РЕАКЦИИ. Категорично. Не му трепна окото – нито от скорошните жертви на радикалния тероризъм в Европа, нито от тези на здравния тероризъм у нас.

– АЛОГИЯ (БЕДНОСТ НА РЕЧТА). Речта му е вмирисан, бездомен клошар, който хваща страница от речника, само когато му се ака.

Според Чл. 155. от Закона за здравето, “На задължително настаняване и лечение подлежат лицата, които поради заболяването си могат да извършат престъпление, което представлява опасност за близките им, за околните, за обществото или застрашава сериозно здравето им.”

В тази връзка искам да ви призова да въведете в психиатрично заведение лицето Бойко Борисов. Той започва да буйства и става опасен за нас и за себе си. В повереното заведение на д-р Гълъбова може спокойно да продължи да чува похвали и аплодисменти, че управлява тази негова измислена държава България, в която животът ухае на асфалт от рози.

Със загриженост: Радослав Бимбалов, гражданин

3 Коментара
 1. Гражданин казва

  Да не пропуснат да лекуват и острата форма на мания за кухо величие! Както За Борисов, така и за катуна, харема и калиционерите му караКачан, Вальо релсата, Марешки, …..

 2. Milena Petkova казва

  Право в десятката !!! Поздравления !!! Разпространявам с удоволствие !!!

 3. Яна казва

  Всяка вечер друса бело и му носят големи количества.
  Направете му тест на този наркоман и да се маха

  Неадекватен извратеняк

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.