Медици от Спешна помощ: Борисов, от днес всеки един некролог ще тежи на твоята съвест!

6 25 917

„Борисов, от днес всеки един некролог ще тежи на твоята съвест! “ Така се обръщат към премиера от Националната асоциация работещи в спешна медицинска помощ в изявление, публикувано на официалната фейсбук страница, видя Narod.bg.

От организацията настояват за незабавна оставка на „некадърните властогонци“ заради тоталната неспособност да се справят с кризата с коронавируса.

Narod.bg публикува пълния текст на гневната позиция:

Г-н министър председател, г-да министри, експерти от национален оперативен щаб и медицински съвет, професори, доценти, директори и всяка друга административна паплач на народна хранилка, ВЧЕРА 3.11.2020Г. В БЪЛГАРИЯ починаха от КОВИД 19 63-ма, 4041 са потвърдени като заразени, 210 са в в критично състояние, 106 медици излязоха от строя заразени. Утре ще е още по-страшно.

НАРОДЪТ ВИ ИЗБРА НЕ ЗА ДА ГО ИЗБИЕТЕ – ПРИ НИСКА ЗАБОЛЕВАЕМОСТ НИ ДЪРЖАХТЕ 3 МЕСЕЦА ЗАТВОРЕНИ КАТО ЖИВОТНИ В КЛЕТКА.

Реклама

ФАЛИРАХА БИЗНЕСИ, ОТКАЧАХА ХОРА, УМИРАХА ХОРА ОТ ЗАКЪСНЯЛА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ОТ ИНАЧЕ ЛЕЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. НЕ ГИ ЧУХТЕ, НЕ ГИ РАЗБРАХТЕ, МАНИПУЛИРАХТЕ ГИ СЪС СТРАХ.

ВАЖНО БЕШЕ ДА ПРИБЕРЕТЕ ЕВРОПАРИТЕ И ЕВРОПА ДА ВИ ИЗРЪКОПЛЯСКА.СЕГА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 1 МЕСЕЦ ГЛЕДАТЕ БЕЗУЧАСТНО КАК СЕ РАЗБОЛЯВАТ НА ДЕН ПО НЯКОЛКО ХИЛЯДИ , УМИРАТ ДЕСЕТКИ, МЕДИЦИТЕ ВИ ЗАГИВАТ. ВАШАТА РЕАКЦИЯ СА УСПОКОИТЕЛНИ БРИФИНГИ И ТЪПИ ИЗЯВЛЕНИЯ В ЗАЩИТА НА РЕСТОРАНТЬОРИ, ФУТБОЛИСТИ, ЛИПСА НА ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ ЗА ДА СПРЕТЕ ЗАРАЗАТА, РАЗКРИВАНЕ НА НОВИ ЛЕГЛА ДО КОИТО НЯМА КАК ДА ЗАКАРАТЕ ПАЦИЕНТИТЕ СИ И НЯМА КОИ ДА ГИ ЛЕКУВА.

ЗАЩО ПОСТЪПВАТЕ ТАКА?

ЕДИНСТВЕНОТО ОБЯСНЕНИЕ Е ОЧЕВАДНО – ЗА ДА НЕ ЯДОСАТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ И ДА УДЪЛЖИТЕ ВЛАСТТА СИ. ВСЕКИ ЕДИН НЕКРОЛОГ ОТ ДНЕС НА ПОЧИНАЛ ОТ КОВИД 19 ЩЕ ТЕЖИ НА ВАШАТА СЪВЕСТ.

ВИЕ ОБЪРКАХТЕ ТОЗИ НАРОД И ГО НАКАРАХТЕ ДА НЕ СПАЗВА МЕРКИТЕ И ДА ВИЖДА – ЗАД ЗАРАЗАТА КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ. ВИЕ ГО ОСТАВИХТЕ ДА СЕ САМОЗАРАЗЯВА И ЗАГИВА БЕЗ ПРЕГЛЕД ОТ ЛЕКАР. ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ, ЧЕ ДНЕС УМИРАТ ХОРА В ДОМА СИ, В ЛИНЕЙКАТА …. ОСТАВКА некадърни властогонци!

6 Коментара
 1. Атанас Кирилов Атанасов казва

  ОСТАВКА БОЙКО И ГЕШЕВ ВЕДНАГА!

 2. Атанас Кирилов Атанасов казва

  Оставка Бойко

 3. Атанас Кирилов Атанасов казва

  Подкрепям докторите

 4. Атанас Кирилов Атанасов казва

  Подкрепям

 5. Бакалова казва

  Те нямат съвест!Призивите за оставка са глас в пустиня!Само парите и властта ги интересува!Не протести,а тотално измитане на тая паплач обсебила държавата !

 6. ВИРГИНИЯ казва

  НАИСТИНА СА ПРАВИ МЕДИЦИТЕ ОТ СПЕШНА ПОМАЩ.КРАИНО ВРЕМЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА . ЗАСРАМИ СЕ БОЙКО

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.