Коментар на седмицата: Алчно чудовище наднича зад уродливия шут Борисов

1 3 052

Не е важно, че Бойко Борисов е самовлюбен шизофреник. Важното е, че зад уродливия шут, какъвто е премиерът, наднича алчното чудовище на неговите кукловоди, които искат да ограбят милиардите, които Европа отпуска на България.

Това смята PR експертът Радослав Бимбалов с текст във фейсбук, който Narod.bg публикува без редакторска намеса:

ДИКТАТКО Пред очите ни се случва ужасяваща метамофорза. От простоват популист, зает изцяло с лъскането на собственото си его и отглеждането на безгръбначни клакьори, премиерът на страната ни бързо се промени в нещо различно, но също толкова грозно.

Реклама

Борисов вече е домашен насилник, опиянен от собствената си ферментирала душа. Той нахълтва в съзнанието ни с ритници, обвинявайки ни, че ние сме виновни за неговия вътрешен ад. Блъска ни в стените на кочината, в която ни отглежда и крещи, че ако не е той, няма да имаме кочина дори. И трябва да сме му благодарни до живот, че не ни е оставил да мрем в собствената си мизерия на болни и бедни недоносчета.

Да, този публичен образ на премиера е далеч по-отблъскващ от предния. Но също толкова фалшив и неуспешен.

Колкото и да ни дразни, не бива да забравяме истината. Няма значение в каква гротескна роля е влязъл. Той се е вкопчил в собствения си врат, за да остане на власт, колкото може повече. Но не защото е просто самовлюбен шизофреник. А защото е поел ангажимент към доста по-ужасяващи от него твари да се присвоят едни сериозни брюкселски пари. Милиарди, пръкнали се от кошмара, в който заживяхме.

Не гледайте уродливия шут Борисов. Гледайте алчното чудовище, което наднича зад него.

1 Коментар
  1. ББ казва

    Отличен и много точен анализ! Малка забележка относно Диагнозата. Поведението и изказът му на моменти са шизофренни, но той има поставена диагноза Циклофрения. Манийно разстройство с чувство за величие и непогрешимост! Истински Бог бе, пък народа не го вижда и оценява, ама ха!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.