Разбиващо в Narod.bg: Здравната система е в кома, всеки дом ще се превърне в морга заради престъпната банда, която управлява!

3 5 156

Здравната ни система е в кома! Тъжното заключение е на икономиста д-р Диана Дамянова, бивш синдикалист и ПР експерт, която е бясна от неграмотното управление на държавата по време на втората вълна от коронавирус, установи репортер на Narod.bg.

Д-р Дамянова е потресена от смъртта на млад мъж в София, който не дочака повиканата линейка, която закъсняла с 4 часа!!! По плашещите ѝ думи неграмотното управление на държавата ще доведе дотам, че всеки дом да се превърне в морга.

Ето поста на Диана Дамянова, който казва всичко:

Диана Дамянова

СъБУДИхме се тази сутрин. Повечето от нас. Освен едно 30-годишно момче, което беше оставено да умре като куче в дома си, без да получи нито грам лекарска помощ.

Реклама

Здравната система е в жива кома. Бяхме заключени в продължение на 3 месеца през пролетта, за да се адаптирала здравната ни система. Имаше изключителни управленски решения, като това задължително да се хоспитализират хората над 65 години с положителен тест.

След „адаптирането“ на здравната система и усилената подготовка се оказа, че лекарска помощ не могат да получат не само тези над 65, но и тези на 30 години.

Очевидно чували с трупове ще има и то ние сами ще ги доставяме на болниците, отказващите да приемат болни в критично състояние пациенти.

В същото време „усвояването“ на ковид – средствата върви с усилени темпове. Гордеем се с това, че сме страната с най-скъпи тестове в света /безплатни такива се полагат само на политическата върхушка/, че ни продават вече 9 месеца най-скъпите маски и ръкавици в света, че дезинфектантите направиха вече 400% процентен ръст в цените си.

Това е грижата за всеки от нас. Това получаваме от държавата си, ръководена от организирана престъпна група за разграбване на българския народ.

Нека да се съБУДИМ, поне тези от нас, които останат живи до пролетта. Защото, както е тръгнало, всеки дом ще се превърне в морга, а политическата сган ще тържествува върху смъртта на населението ни.

Ако на изборите останем БУДНИ, ще ги накажем. Първо с отнемане на властта, а след това и с престой зад решетките, от където ще могат да се насладят и на здравната система…

3 Коментара
 1. В. Чакъров казва

  В самото начало трябваше да се свършат пет прости неща : 1. да се обособят болници / не отделения!!!/ за лечение с достатъчно финансиране и заплати/ не от касата!/
  2. да се уточни протокол за диагностика и за хоспитализация – кажете ми колко от новите 2900 случаи са болни, колко са за вкъщи и колко за болница???
  3. Приемане на противоепидемични мерки след професионална дискусия и законово налагане на консенсуса / без политици и хирурзи!/
  4. Рязко повишаване заплащането на всички медици.
  5. Гарантиране на диагностиката / още в началото/ и при нужда подпомагане лечението в дома – с безплатни рецепти напр.

 2. Хака казва

  Незабавна оставка на този недоклатен педераст- министър

 3. николай горанов казва

  днес здравният министър Костадин Ангелов отправи заплахи към няколко от своите колеги лекари хирурзи със смс и по телефона във връзка с провеждането на избор за ръководител на катедрата по хирургия в Медицинския университет на Александровска болница. Той се опита със заплахи да накара хирурзите да гласуват за неговия гей-партньор. Въпреки заплахите на Ангелов хирурзите не се подадоха и гласуваха по съвест. Не се стигна до избор и ще има балотаж след няколко дни. Дотогава се очакват нови издевателства от гейската банда на самозабравилия се министър. Информираме редовно за развитието ректора, синдикатите и лекарския съюз. Докога ще търпим безчинствата на недоразумението Ангелов?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.