Сигнал в Narod.bg: Натали Трифонова сложила рога на „коронования” Бойко!? Блондинката се натиска без свян с различни мъже и открито се присмива на Борисов (СНИМКИ)

1 9 748

29-годишната Натали Трифонова, която е последното любовно завоевание на 61-годишният Бойко Борисов, окичи „коронования” премиер с рога за присмех на нощна София, разкри само пред Narod.bg очевидец на палавите номера на блондинката.

Тв водещата – актуалната метреса на министър-председателя, която наскоро се сдобила с BMW X5 M Power за 250 бона подарък от Баце, не издържала на нагона и започнала да хойка с различи мъже, с които се натискала без свян пред хората.

За да е пълна гаврата Наталка, както я наричат в bTV, открито се присмивала на Бойко, че тя палува със стари гаджета и нови лъвчета, а той е под домашен „арест”. През това време Чичко Паричко стои заключен под карантина заради позитивен тест на коронавирус, припомня Narod.bg.

Новините обаче се свършват дотук – очевадно бъбривата секс бомба споделила пред неколцина приятели в телевизията, че Бойко Борисов всъщност не бил толкова болен, но искал да сплаши хората и да получи повод за нови крути мерки.

Реклама

Докато премиерът от СИК дреме вкъщи, обичащата лъскавия живот Наталка се впуснала в любовни приключения за една нощ с други богати чичковци, категоричен е източникът на Narod.bg.

Поредното гадже Натали Трифонова забила навръх рождения си ден, от които в мрежата плъзнаха пиянски видеа.

На партито блондинката събрала няколко от бившите си любовници, които няколко пъти я придружили до тоалетната и пазели отпред, докато тя правела нещо вътре сам-сама.

След разюздания купон русата гордост на bTV си тръгнала с чисто нов жив вибратор на нейната възраст, но с очевидно дълбок портфейл, не скри очевидецът пред Narod.bg.

https://www.instagram.com/p/CF4goz8plMZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1 Коментар
  1. вибратори казва

    Сложила му е рога с вибратора си!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.