Рок звездата Милена: Защо хора, записани за PCR, получават обаждане, че са положителни, без да им е взета проба?! Правят ни на луди от измами!

2 4 375

Паниката, обзела народа покрай коронаепидемията, резонира в психоза. Дали обаче зад масовата истерия не стоят поредните мръснишки номера на хунтата ГЕРБ, пита Narod.bg.

Рок звездата Милена Славова алармира, че хора, които са записали час за PCR тест за коронавирус, са получили обаждане, че пробата им е положителна, без въобще да са давали такава, видя репортер на Narod.bg.

Реклама

Ето какво написа легендарната рокаджийка на стената си във фейсбук:

ЗАЩО, ЗАЩО ЗАЩО??? Хора, които са се записали за PCR тест, но поради лудницата все още не им е направен, са получили обаждане, че теста е положителен!!! Ами те още не са тествани!!! Как става тая работа и защо ни правят тотално луди от схеми и измами?

По този повод Narod.bg настоява здравният министър проф. Костадин Ангелов да вземе отношение и да каже кой и защо е заповядал манипулацията и дали тя не е поредният начин за кражба на пари с мними PCR-и, предвид факта, че един тест струва 95 лева?!

2 Коментара
  1. Петрова казва

    Същото е и в Русе. След като ви направят от РЗИ „положителен“ тест , веднага се тествайте в независима лаборатория, където тестът е отрицателен и се върнете с резултата в РЗИ, за да не влезете в статистиката на „ковид“

  2. Бахур Бахар казва

    Ха, Добро Утро Мутристан! Нали трябва да си запазя властта с кокала, бре! Иначе или при бай Ставри в ЦСЗ или отивам при Свети Петра, да си изкупя многобройните и тежки грехове!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.