Най-добрият ремонт на ГЕРБ – носът на Николина Ангелкова. Имаме новина – блондинката вади €5000 за пищен бюст (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

1 10 350

Най-добрият ремонт, осъществен от кабинета на хунтата ГЕРБ, е… носът на Николина Ангелкова, смее се фейсбук.

Не е смешно обаче, че властта похарчи милиарди за инфраструктура, която се разпада буквално на следващия ден. Читател на Narod.bg припомни, че нефелните ремонти се правят с една-единствена цел – да се ремонтира отново, за да може да се присвояват още наши и европейски пари от „строителите” на Бойко Борисов.

Иначе майтапите с бившия министър на туризма не спират. Факт е обаче, че от месец насам Николинка се превърна в истинска секс бомба, след като наля 10 000 лева, за да ошлайфа несъвършенствата си в клиниката на най-оборотния пластичен хирург и личен приятел на Бойко Борисов – д-р Ангел Енчев, показа разследване на Narod.bg.

Реклама

След играта на скалпела Николина се отърва от стария стърчащ нос и изпъкналите скули, за да се сдобие с визия на фотомодел. Читателят на Narod.bg от средите на хунтата обаче съобщи и новина – че Николина решила да довърши започнатото, като се тунингова със силиконов бюст, защото от години търпяла подигравки са семплата пазва.

Цените при д-р Енчев не са всеки – уголемяване на гърдите чрез поставяне на силиконови импланти е естетична корекция за постигане на стегнат, добре оформен и естетичен бюст, но струва около €5000 в зависимост от спецификата на всеки пациент, установи Narod.bg.

Скоро очакваме да видим Николина с пищен бюст, който да сложи панделката на превъплъщението на грозното патенце в красив лебед.

1 Коментар
  1. Vladi казва

    А къде е парчето от отрязания нос на селянката ? искам да го видя колко е големо

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.