Бойко е за психиатър: Ще орем нивите с F-16 (нова изцепка на премиера от СИК)

0 5 833

Точно си помислиш, че малоумието на петъка е на приключване… и прочетеш в страницата на премиера, че покупката на американските изтребители е с цел „дългосрочното ни икономическо развитие“.

Това отбелязва във фейсбук профила си Радослав Бимбалов, видя Narod.bg. Дълбокомисленото изказване на Бойко Борисов е направено в петък по време на срещата на българския премиер с американския зам.-държавен секретар Кийт Крак и броени часове преди ББ да се самокарантинира.

Narod.bg припомня, че вчера Николай Нанков, който е най-редовен пътник в джипа на Борисов в т.нар. инспекции, обяви, че има коронавирус, и премиерът взе решение да излезе във ваканция въпреки собствения си отрицателен тест.

Ето какво още пише Радослав Бимбалов по повод вчерашното изказване на Борисов:

Реклама

„Фантазията ми е опитно зайче – ще я помъча малко.

Едно време са орали нивите с Белчо и Сивушка, но ние ще го правим със самолети. Ще прелитат ниско, а пилотите ще пускат крак върху земята и с нокти ще дълбаят браздите. После изтребителите ще правят бързи кръгчета покрай вятърните електроцентрали, за да ги завихрят и да произвеждат ток. Като обръщат ниско над морето ще правят големи вълни и това ще задвижи спортния туризъм – България ще се превърне в предпочитана дестинация за екстремни водни спортове.

От време на време самолетите може да кацат на извънземните ни магистрали, за да ги снимат за Дискавъри. Също така може да даваме самолетите под наем за военни паради на съседните по-бедни държави (една или две останаха, но има). В малкото време, когато не ги ползваме за развитие на икономиката, самолетите може да кръжат над президентството, за да ловят дронове. Всяка вечер те ще се прибират в къщата в Банкя, за да си играят с премиерските внуци.

А той, владетелят, ще ги гледа тихо, замислено усмихнат под иконите. И ще си казва:

– Ех, деца…“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.