След далаверата с мръвките, разкрита от Narod.bg: Шефът на „Кауфланд” уволни невинни, сред тях е жена с бебе на ръце! Целта е да заблуди германците, че бори далаверите във веригата

6 30 202

При ченгесарска акция в шкафчето на един от „играчите” са открити лекарства за изчистване от наркотици

Колосалната далавера с месото в „Кауфланад”, което в голямата си част се оказа доставено от анонимна разградска фирма, осветлена от Narod.bg, получи ново развитие.

Изпълнителният директор Иван Чернев уволнява невинни, за да спаси кожата

Наш читател от веригата алармира, че изпълнителният директор на българския клон – Иван Чернев, е предприел безпрецедентна ченгесарска акция за спасяването на собствената си кожа.

Narod.bg научи, че шефът е уволнил две дами, които нямат никаква връзка с измамите, само и само да покаже пред големите шефове в германия, които вече са наясно с далаверите у нас, че прави нещо срещу корупцията във висшия мениджмънт на „Кауфланд”.

Двете уволнени жени са именно от отдел „Месо”, едната дори е с бебе на ръце, след като наскоро се върнала от майчинство.

Моторите на измамите – 48-годишният Васил Иванов Василев, един от шестимата прокуристи на „Кауфланд България” ЕООД, който е и директор на сектор „Свежи храни”, и шефът на отдел „Месо” Радослав Куртев, са непокътнати, призна информаторът на Narod.bg.

Както първи разкрихме, двамата са в основата на порочна схема, при която големите доставки на месо са дадени на анонимната в бранша фирма „Гарантмес”, регистрирана в Разград на адрес ж.к. „Орел”, бл. 1, вх. Д, ет. 1, ап. 2, която се управлява от 35-годишната Деница Владимирова Русева.

Радослав Куртев е наясно с измамите в германската верига

Реклама

Естествено, толерирането на дружество без свои животни, без кланица и без никаква инфраструктура не става заради сините очи на Деница Русева, а срещу солиден процент под масата, който дори се изчислява на база доставени до рафта количества, а не върху инкасираната печалба.

„Изпълнителният директор чисти пешки, но не пипа офицерите си Василев и Куртев, въпросът е защо? Нито една от уволнените служителки не може да взима решения колко месо да се купува от неизвестния в бранша доставчик”, обясни читателят на Narod.bg.

Драмата с крими елементи обаче навлиза дълбоко в престъпния свят с ново разкритие – след като измамите лъснаха, е направена вътрешна проверка, ровено е и по шкафове на служители в търсене на доказателства за съпричастност към публикациите на Narod.bg.

Шефовете получили поредната неприятна изненада, когато в шкафчето на Радослав Куртев намерили лекарства, които неутрализират действието на наркотици!

„Шефът на Кауфланд България явно е решил да запази виновниците за далаверите. Какъв може да и мотивът му, освен, че и той е в схемата?”, попита риторично нашият читател.

В името на обективната истина Narod.bg подготвя още публикации, в които ще разкрие с документи други грандиозни далавери в „Кауфланд”.

Ще оправим и директно запитване към централата в Германия дали знаят за размера на измамите, които се вихрят у нас на гърба на иначе реномираната търговска верига.

И още: Narod.bg призовава двете без причина уволнени дами да се свържат с медията ни и да разкажат повече за корупцията в „Кауфланд-България”.

6 Коментара
 1. АТАНАС РАНГЕЛОВ казва

  Изпращайте им документите по разкритията Ви, директно в централата. Там има кой да им ги преведе. Поздрави за човешкото Ви отношение към работниците!

 2. Потребител казва

  Kaufland.bg от няколко години се е превърнала в български БИТАК със замяната на стелажите и ясната и нагледна подреденост с кошове пълни със стоки в пълно безредие! Освен това рязко падна качеството на българските стоки, а цените им се увеличиха от 50% до 100%! Промишлените им стоки и уреди (доставяни от български търговци) също са некачествени и модели от преди 15-тина години – застояла стара стока!! Отдавна нашето семейство не обръща внимание на неадекватната им реклама – интернет сайта им е непрофесионално натрауфен без оптимилизация с множество флашове и скриптове, вкл. с опити за открадваяне на информация от наблюдаващите! Да не говориме да се хабиме да ходиме с автомобил до изключително неудобно ситуираните им халета с огромни паркинги! Например халето им на бул. Тотлебен е поставено и направено само за да обслужва фатмаците от МО-2 (срещу Пирогов) на километър от спирките на градския транспорт и с какви ли не лупинги за да се влезе или излезе в паркинга им с автомобил! Побългаряването и оциганяването е пълно – така че трябва да им сменят името от KaufLand на КенефБитак! Същата тенденция е и в Билла и започна и в Лидл!

 3. Meri p0pins казва

  Само пишете,без смисъл!!! Всичката тази гад,която е спомената в стстията,требва да бъде НЕЗАБАВНО да бъде вкарана в затвора!!!!!!!!

 4. Абе важното е целогодишно да има дънки и банани по магазините казва

  Кво ревете сега, кво циврите?!Смешен плач!Нали не искахте повече социализъм, нали искахте капитализъм!Скачахте като маймуни по сокаци и мегдани с дивашки викове „Времето е наше“!Нали плачехте, че нямало дънки, банани и портокали по магазините преди 1989 година!Нямало вносни стоки, джиджи-биджи!Те ви сега капитализъм, при това див, варварски капитализъм!
  Свиквайте!Търпете сега, наведете се в стойка-Г, разтворете широко бузки и нека да ви ебат яко!Каквото повикало, такова обадило!

 5. Сашо казва

  А сега искат да са в европейския съюз и нато!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.