Жената на Бобоков се скри в Лондон заради снимките с голия Бойко! Христина се отрече от кума си Каракачанов – скатал се след атаката на хунтата

0 10 250

Съпругата на арестувания бизнесмен Пламен Бобоков, която Narod.bg разконспирира като една от най-вероятните дами, направили унизителните снимки на голия Бойко Борисов в спалнята, а до него „чекмеджето на Аладин” с пачки евро и кюлчета злато, се скри в Лондон.

Репортер на Narod.bg узна, че красавицата Христина смятала да живее в столицата на Великобритания и въобще да не се мярка у нас след чутовния скандал, а и заради проблемите на русенската фамилия с правосъдието.

Според информацията Христина Бобокова се е нанесла в баровското имение, което съпругът й Пламен притежава в Лондон, заедно с трите си деца, потвърди и „Галерия.

Атанас и Пламен Бобокови са обвинени за внос на хиляди тонове боклук у нас, а по-малкият – Пламен, и за търговия с влияние покрай назначенията на посланици в Африка.

Заради всички проблеми, надвиснали над семейството, Христина решила да се изнесе към Албиона. Когато все пак реши да се вестне у нас, фаталната брюнетка ще бъде разпитана по уж течащото разследване за снимките от спалнята на премиера от СИК.

Досега никой не е потвърдил, но и не е отрекъл новината на Narod.bg, че именно тя е възможният автор на компроматите, издали истинското лице на лидера на хунтата ГЕРБ.

Реклама

На всичкото отгоре Христина, която е от стар и аристократичен пловдивски род, въобще не харесвала кума си – шкембе войводата Красимир Каракачанов, особено в светлината на последните събития, след като семейството й попадна под ударите на правителството, в което той е силов вицепремиер.

Тарторът на военното министерство е от Русе, като съпруга й Пламен Бобоков. Двамата били приятели още като младежи, а Каракачанов е кръстник и на трите им деца. Освен това изкусителката, на която са приписвани любовни връзки и с мултимилионера Васил Божков, симпатизирала политически на Иван Костов, не на спихналите се „патриоти” от ВМРО.

За разлика от нея Пламен Бобоков контактувал с хора от всички партии в името на това да върви бизнесът му. Близки на фамилията твърдят пред „Галерия”, че Христина решила да скъса всякакви контакти с Красимир Каракачанов и съпругата му.

Причината е, че след като държавата се стоварила с цялата си мощ върху бизнеса на Бобокови, шкембелията дори не направил опит да ги защити. Затова и Пламен Бобоков също се отрекъл от вицепремиера на хунтата.

Проблемите на русенската бизнес фамилия започнаха точно от Министерството на околната среда и водите, което се управлява от Емил Димитров – Ревизоро, който е назначение на „патриотите”.

Каракачанов обаче успя да запази и ресорния зам.-министър, който отговаря за отпадъците, а този на ГЕРБ – Красимир Живков, беше арестуван и още е в килията, както и Атанас Бобоков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.