Родителите бесни: Министърът на ГЕРБ лъже, не искаме децата си заключени (GSM номерът на проф. Костадин Ангелов, „поздравете” го)

1 9 787

Министърът на ГЕРП (не ГЕРБ, б.ред.) лъже – не искаме децата си заключени по домовете до март догодина!

Това пишат бесни родители по повод изцепката на здравния министър проф. Костадин Ангелов, че по настояване на родителите се стига до засягане на мерките срещу коронавируса, разкри Narod.bg.

Опасно близкият приятел на актьора Владо Каразамов лекар преди минути обяви, че маските на открито ставата задължителни от четвъртък, 22 октомври.

Реклама

Ето целия пост на побеснелите българи, публикуван във фейсбук групата „Да намерим Бойко”. Родителите пуска и джиесем номера на проф. Ангелов, за да може всеки, който пожелае, да му изкаже лични „приветствия”:

ГЕРП-здравния министър лъже, че ние, родителите, искаме да бъдат въведени задължителни маски и на открито. Затова до края на деня се очаква той да издаде съответната заповед. Тъй като тепърва предстои грипният сезон, сещайте се как отсега до края на март всички ние ще бъдем под постоянен терор.

Ако въобще след това ги отменят. Така че, предлагам всеки от вас да се обади на министър Ангелов и в качеството си на гражданин и на родител да изрази позицията си по отношение на носенето на задължителни маски както на открито, така и на закрито.

Телефонът на министъра е: 0888 61 12 75, звънете, не го жалете

1 Коментар
  1. Kubis казва

    Носенето на маски на открио е престъпление! Дано тези които нареждат това ги застигне тази зараза, тях и техните близки!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.