Айде, бе?! ПКП Цвета с диплома от „Оупън юнивърсити” в Лондон? Колко ли оупън пада в ГЕРБ?!

2 5 384

Българинът винаги е малко нещо женомразец. Последните няколко месеца на мушката на тоя злобен народ попадна Орлеанската дева на ГЕРБ Цвета Караянчева.

То не бяха записи с нейни цитати, то не бяха обиди, дори премиерът-Слънце си позволи да я нарочи за „проста кърджалийска п*тка”.

Не сме прави, вкупом сме в грешка – истината е, че не я заслужаваме кака ви Цвета –може и да не знае, че Пекин не е във Виетнам, но достолепната парламентарна шефка има диплом от… „Оупън юнивърсити” в Лондон.

От пиарската публикация в медиите не става ясно какво точно е опъвала в Лондон и дали вече е достатъчно „оупън” в ГЕРБ, но наУчните постижения на ПКП Цвета не свършват само на студентската скамейка на мъглявия Албион.

Професионалният опит на Караянчева преминава в завода за пластмасови изделия „Формпласт” АД в Кърджали. Там започва от най-ниското стъпало в професионалната стълбица и стига до позицията на главен конструктор и шеф на фабриката.

В политиката влиза със създаването на ГЕРБ. Още от основаването на областната структура на партията през 2007 г. тя е областен координатор. Две години по-късно става депутат в парламента и вече е 4 мандата в НС, за наш ужас…

Реклама

Преди да седне на председателския пост, девата на ГЕРБ се превръща в партийното оръдие срещу изказванията на Корнелия Нинова и Александър Симов от левицата. Острота в езика ѝ не липсва и днес, като именно тя ѝ навлече гняв от страна на протестиращите в последните дни.

„Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, бе!”, каза тя на партийно събрание в Лом. Като изключително тежко обаче описа тя емоционалното си състояние, след като се появиха компроматните записи с гласа на премиера, а в тях се чува нецензурна обида по неин адрес.

„Може би трябваше да потъна в небитието, да изчезна може би от лицето на земята заради едно изречение по мой адрес, което предполагаемият записван категорично и многократно отрича да е казвал.”

Така емоционално кака Цвета коментира обидата ПКП и добави, че ѝ е идвало да се хвърли от някоя канара в Родопите.

„Ама спазвайте ги тия закани, бе, дами и господа управляващи, зарадвайте ни най-сетне с нещо смислено”, би трябвало да кажа тук.

Но няма да го кажа, щото не съм злобен като всички българи. А ми се ще…

Стефан Апостолов, специално за Narod.bg

2 Коментара
  1. Акекс казва

    ФормОпласт.
    Има значение.
    Нека сме точни.

  2. Citizen казва

    ОСТАВКА Крадци! Как тая ще си купи яке за 2100 със заплатата си на държавен служител?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.