СУПЕР СКАНДАЛ в Narod.bg: Ангел Георгиев – Рижия е митничарят с ауди за 300 бона! Тарикатът плаща „трохи” на ДАНС, докато прибира милиони от далавери на ГКПП-Видин

0 4 572

Narod.bg разкри кой е митничарят от Видин с ауди за 300 000 лева! Корумпираният служител се казва Ангел Георгиев, по прякор Рижия, и е назначен от ГЕРБ в ръководството на митницата в крайдунавския град.

Както първо Narod.bg съобщи, униформеният служител на Агенция „Митници” с 1400 лева заплата всяка година си тества спортното ауди за 300 бона на най-известната писта в Германия – „Нюрбургринг”.

Цената на удоволствието е €20 000 на ден. Супер скандалът, който ни дава представа за размерите на корупцията в Агенция „Митници” при правителството на хунтата ГЕРБ, разкри ексклузивно читател на Narod.bg, пряк очевидец на безобразията.

Наш източник от върховете на митниците обясни, че Ангел Рижия и групата му прибират по повече от милион на месец с чадър от корумпирани служители на ДАНС.

Корумпягите във Видин не се оплакват от липса на „клиенти“

„Тарикатът взима между 20 и 50 евро от всеки камион, преминаващ през границата при Видин – между 400 и 500 тира на ден.

Реклама

Рекетът на тир е между 20 и 50 евро, за да не чака, всеки предпочита да си плати и да продължава да работи, вместо да стои на границата и да бъде проверяван за глупости, призна източникът на Narod.bg.

Простата сметка показва, че митничарската банда прави между 30 и 40 хиляди лева на ден, т.е., милион, милион и двеста хиляди на месец. От тази сума някъде около 20 000 -30 000 евро отиват за спецченгетата от ДАНС. Рижия просто ги лъже за размера на далаверата и им дара „трохите”, докато то гушва милионите”, обясни запознатият с измамите читател на Narod.bg.

Таксата „рекет” дори е включена в отчетите на шофьорите и се поема от работодателя, така при ГЕРБ рушветът вече се е превърнал в закон”, ясен е нашият източник.

Видинската митница съществува повече от 100 години, което е нормално с оглед географското положение на областта. През 2001 г. за началник е назначен Симеон Крумов, по известен като Симо Лебеда. Той е изпратен във Видин лично от Емил Димитров- Ревизоро, който беше шеф на митниците за кратко. Преди да дойде във Видин, Лебеда е бил в митницата в Драгоман, откъдето вместо да бъде уволнен, както казват служителите му, той е повишен и изпратен във Видин.

ОЧАКВАЙТЕ РАЗСЛЕДВАНЕ на корупционните схеми на Ангел Георгиев – Рижия на браздата във Видин, които източват милиони от хазната. Предстои да научите и кой е касиерът, който носи сакове с пари в София за корумпираните си защитници по върховете на ГЕРБ.

Още по темата:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.