Острието на ГЕРБ Спас Гърневски простак № 1: „Хвани ме за комунистическия ч….” (ВИДЕО)

0 14 701

Острието на ГЕРБ Спас Гърневски за пореден път показа, че управляващата хунта се е самозабравила. Narod.bg установи, че при небивал скандал на заседание на Общинския съвет в Пловдив бившият вече кмет се показа като простак №1.

Резилът е от времето преди пловдивското недоразумение на ГЕРБ да стане депутат. Към оня момент корпулентният пловдивчанин е „само” общински съветник.

Гърневски, който е сред най-пламенните защитници на престъпната власт, без никакъв срам и пред обектива на камерата се провикна към своя опонент Слави Георгиев „Хвани ме за комунистическия чл*н”.

Грозният скандал, срамен дори за селска вечеринка, бе провокирана от предложение за отдавана под наем на помещение на организацията „Безсмъртният полк”, която е оглавявана от Павел Иванов – председател на комунистическата партия.

Самото споменаване на името на БКП предизвика грандиозен скандал, в който се чуха и абсурдни реплики и обиди. Естествено, главно действащо лице бе герберастът Спас Гърневски, а от другата страна бяха Слави Георгиев от ПФ, Ангел Иванов от БСП.

Реклама

Председателят на Общинския съвет Савина Петкова очевидно изпусна реда в залата и въпреки че предупреди скандалджиите, че ще ги изгони от залата, те продължиха с простотиите.

До болка познатите лафове за това кой е комунист, кой е фашист и най-голям демократ отново бяха нахвърляни в залата. До крайната простотия се стигна, след като Слави Георгиев припомни на Спас Гърневски, че той също е бил член на БКП и го призова да спре да се държи безумно.

„Хвани ме за комунистическия член” и „комунистически наглец”, веднага бяха изстреляни от екскмета Гърневски, а после не пропусна и да добави любимата си фраза „червени боклуци”, показва видео на „Трафикнюз“.

Съвсем резонно един от старейшините поиска щатен психиатър в местния парламент, което обаче отново разбуни духовете.

Ето и видеото, което разкрива истинското лице на простаците от ГЕРБ:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.