Истински комунист: Гоце Първанов пререди болни пенсионери пред кабинет по ортопедия (разказ на очевидец)

2 4 136

Бившият президент изпревари пациенти с травми в ортопедията на МБАЛ „Сердика”

Бившият държавен глава Георги Първанов с агентурен псевдоним Гоце го подкара съвсем по комунистически, научи Narod.bg. Екс президентът прередил безцеремонно хроми пенсионери, чакащи пред кабинет по ортопедия в МБАЛ „Сердика”,

От управлението му на „Дондуков” 2 изминаха осем години, но бившият държавен глава продължава да ползва привилегиите, които му се полагат по закон – висока пенсия, безплатен офис, сътрудник, лична охрана и специализиран транспорт от НСО. Понякога 63-годишният политик и почетен лидер на отцепилата се от БСП партия АБВ обича да превишава правата си за сметка на обикновените българи, потвърди и „Уикенд” по разказ на очевидец.

Реклама

Преди няколко дни бившият Първи се появи в частната МБАЛ „Сердика” сам, без охрана. Първанов се отправи към един от кабинетите по ортопедия. Президентът премина покрай множеството чакащи с най-различни травми и застана най-отпред.

Нищо във външния му вид не издаваше, че има нужда от неотложна медицинска помощ. Първанов невъзмутимо пререди останалите чакащи и хлътна в кабинета, а пререждането му отприщи вълна от гневни коментари. „Защо не ходи в Правителствена болница?”, възмущаваха се останалите пациенти с травми.

Бившият държавен глава предпочел частната болница заради модерни методите за диагностика на заболявания на опорно-двигателния апарат. Първанов е запален баскетболист и футболист.

Докато бе в голямата политика, той често се включваше активно в различни спортни прояви. Президентът имал стара травма от времето, когато ритал топка и с напредването на възрастта болежките му се обострили.

2 Коментара
  1. Кур казва

    Мръсних

  2. Отврвт казва

    В БКП и колнингите й НИКОГА не е имало комунисти< а само ПАРТИЙЦИ! И ДС-ГУце АБВ-триперо Първан е типичен пример за такъв!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.