Narod.bg разкри: Нагъл митничар от Видин, член на ГЕРБ, си тества аудито за 300 бона на „Нюрбургринг” срещу 40 000 лева на ден! Всеки месец крадат 1 милион лева (Вижте как)

2 6 505

Нагъл митничар от Видин с 1400 лева заплата всяка година си тества спортното ауди за 300 000 лева на най-известната писта в Германия – „Нюрбургринг” срещу „скромните” €20 000 на ден. Супер скандалът, който ни дава представа за размерите на корупцията в Агенция „Митници” при правителството на хунтата ГЕРБ, разкри ексклузивно читател на Narod.bg, пряк очевидец на безобразията.

Според информацията корумпираният митнически служител във Видин, назначен от ГЕРБ на висок пост и несменям поради лекотата, с която върти криминалните схеми на браздата, преди няколко години си е купил чисто ново ауди RS6 по поръчка (изключително мощна кола, над 480 конски сили, не това е важното) за „смешните” 300 000 лева.

Реклама

„Тия пари не са от заплати, това не е нужно даже да го споменавам, защото на смяна ония бабаити си делят средно между 30 и 40 000 лева на ден, т.е., по над 1 милион лева на месец! Причината е проста – камионите на над 250 транспортни фирми от Европа и Турция минават именно през Видин. Рекетът на тир е между 20 и 50 евро, за да не чака, всеки предпочита да си плати и да продължава да работи, вместо да стои на границата и да бъде проверяван за глупости. Таксата „рекет” дори е включена в отчетите на шофьорите и се поема от работодателя, така при ГЕРБ рушветът вече се е превърнал в закон”, ядосва се информаторът на Narod.bg.

Един от участниците в униформената банда се изхитрил и си купил въпросното скъпо ауди, с което сега всяка година пътува до пистата „Нюрбюргринг” в Германия, за му изпили гумите на уникалното трасе срещу 20 000 евро на ден, т.е., 40 000 лева.

Очаквайте в Narod.bg името на корумпягата и още разкрития за криминалните схеми, които се въртят на границата под шапката на хунтата ГЕРБ.

2 Коментара
  1. Васил казва

    Искайте разрешение от Брюксел за въвеждане на смъртното наказания, осъдете този крадец и го обесете, за назидание. Нищо ли не помага срещу кражбите на митничарите, нито камери?
    Тогава действайте, Кирил Петков обеща нулева корупция да я въвежда докога ще го чакаме ?.
    ..срамота е 31 век най бедна България май богати митничари и да им се конфискува всичко до шушка, всички митничари и да се назначат швейцарци, българите явно не стават за НИЩО …боклук народ !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.