Бойко три пъти разпитван за чекмеджето с евро по 500, проверяват скандалните му телефонни разговори и Барселонагейт

0 3 315

Има три проверки, свързани с премиера. Това обяви главният прокурор Иван Гешев пред депутатите в правната комисия в Народното събрание. 

„Първата е за аудиозаписите по сигнал на Христо Иванов, за фотографа, снимал премиера и за това, което някои медии наричат „Къща в Барселона“, уточни държавен обвинител номер 1. 

Реклама

„Публично известно е, че премиерът даде изявление за снетото му обяснение за т.нар. „къща в Барселона“. Никой не пита защо в Испания продължава толкова дълго разследването.

По другите две досъдебно производство и проверката за аудиозаписите и снимките, три пъти се е явявал като свидетел. Ако трябва ще му бъдат снети обяснения още 20 пъти. Нямаме притеснения. Както знаете има действащ министър с обвинение, зам.-министър“, заяви Иван Гешев в отговор на въпрос на депутат от БСП.

Narod.bg пита – кога прокуратурата ще изнесе данни за резултата от проверките и дали въобще ще има резултат, или цялата тая димка е за да залъжат народа, че хунтата и премиерът от СИК ще понесат отговорност за цялата корупция, на която станахме свидетели пред последните 11 години?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.