Narod.bg пита: Защо Христо Иванов не казва, че няма да се коалира с ДПС?

6 10 100

Изключително любопитно изказване направи съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов в интервю за бТВ в неделя вечер, видя Narod.bg.

На въпрос на водещата Мария Цънцарова с кого има намерение да се коалира, ако влезе в парламента на следващите избори, Христо Иванов, като уточнява, че коалиция с ГЕРБ, без значение с Борисов или без, не може да има, изброява:

„Сега много лесно ми е да ви кажа едно нещо – аз в момента, в нито една от тях – Цветан Цветанов, Слави Трифонов, Мая Манолова, Корнелия Нинова – не виждам партньор за демонтажа на този модел.“

Кадър: бТВ

Реклама

Narod.bg пита: защо Христо Иванов изпуска само един политически субект, а именно ДПС? 

Да не би да има намерение да се коалира точно с Движението за права и свободи?

Narod.bg припомня, че отдавна се говори за игра на Христо Иванов с ДПС. Според запознати дори прословутата акция на „Демократична България“ в т.нар. Летни сараи на Доган в Росенец е измислена от самия Ахмед Доган.

Narod.bg се опасява, че „Да, България“ на Христо Иванов може да стане втората „Атака“, която също привидно уж се бореше срещу Доган, но в крайна сметка Волен Сидеров стана златен пръст при управлението на БСП и ДПС. Чрез „Атака“ ДПС успя навремето да хване доста стабилно количество гласове от патриотичния вот, а дали сега чрез „Да, България“ не иска да си дръпне и от демократичния вот?

6 Коментара
 1. Konstantin Kostov казва

  Не съм чул еле чул какво мисли г-н Христо Иванов за членството на БГ в НАТО.Зная,че съм от малцинството,което не желае това членство,защото уврежда устоите на държавата ми.Считам,че този въпрос е изключително важен и всяка една парти,най-вече в предизборна обстановка,следва да си изкаже виждането.За ме този въпрос е с особена важност,защото в момента НАТО ни прави ярестен врат на Русия,без да е ясно защо и какъв е нашияг интерес от това.Членството ни в този агресивен антируски съюз не е вечна даденост и за него трябва да се започне разговор.

 2. Konstantin Kostov казва

  Не съм чул r.r чул какво мисли г-н Христо Иванов за членството на БГ в НАТО.Зная,че съм от малцинството,което не желае това членство,защото уврежда устоите на държавата ми.Считам,че този въпрос е изключително важен и всяка една партиs,най-вече в предизборна обстановка,следва да си изкаже виждането.За ме този въпрос е с особена важност,защото в момента НАТО ни прави ярfстен враh на Русия,без да е ясно защо и какъв е нашияг интерес от това.Членството ни в този агресивен антируски съюз не е вечна даденост и за него трябва да се започне разговор.

 3. Милен казва

  Защото е мишка, която чака настваления от някой друг. Неудобни въпроси не обича.

 4. Стоян казва

  Няма и да го каже, както и не е категоричен и по други въпроси. Първо нека да влезе в парламента, че в последно време има отлив на доверие към него и с основание.

 5. Гого казва

  Иванов е продукт на ДПС, а дори не го осъзнава, толкова е проЗ

 6. Крис казва

  Тоя си е продал задника на резняците отдавна

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.